2777
2789
عنوان

دندون پر کردن چطوره؟

287 بازدید | 15 پست

لطفا بهم بگید مراحلش چطوره 

برای پر کردن دندون سه روز زمان نمیخواد که به خاطر عصب کشی؟

دندون پر کردن چقدر زمان می‌بره چند ساعت؟تمام مراحل رو تو به روز انجام میدن برای پر کردن دندون؟

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همش یه روزه آمپول بیحسی میزنن بعد دندون رو خالی میکنن بعدم پرش میکنن همین زیاد طول نمیکشه

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
دوهفته عصب کشی کردم پدرم درومده بابا ای کاش میکشیدمش

عصب کشی چطوره همون پوسیدگی دندون رو بر طرف کردن رو میگیذ؟

آره همش یه روزه آمپول بیحسی میزنن بعد دندون رو خالی میکنن بعدم پرش میکنن همین زیاد طول نمیکشه

همه اینا تو به روز کلا انجام میشه نیاز نیست که پوسیدگی رو بر طرف کرد بازم فرداش آدم بره پر کنه؟

دندون پر کردن راحته تو یه روز تموم میشه یه ساعت هم طول نمیکشه

خیلی از دندون پزشکی میترسم 

همه اینا تو به روز کلا انجام میشه نیاز نیست که پوسیدگی رو بر طرف کرد بازم فرداش آدم بره پر کنه؟

آره کلا یه ساعت هم نمیشه خیلی سریع انجام میدن عصب کشی هم باشه فرقی نداره همینه همون موقع هم پرش میکنن

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست

ببین من خودم ب شدت آدم ترسویی هستم تو این مسائل ولی بخاطر درد شدید دندون مجبور شدم پا رو ترسم بذارم و بعد گفتم کاش زودتر رفته بودم و ایقد درد نمیکشیدم،،اول یه آمپول بیحسی میزنم ک دردش مثل نشگون میمونه و سریع بیحس میشه هیچی نمیفهمی،بعد دندون رو خالی می‌کنه کانال های دندونت رو خالی می‌کنه و عصب های داخل کانال رو قطع میکنه،و شست و شو میده و پانسمان می‌کنه این مرحله کلا ۲۰ دقیقه طول میکشه،بعدش میری دو سه روز دیگ میای پر میکنی همین