2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم دعای خیر خونوادش در عوض پشت و پناهتونه☹️

هر هفته هرهفته مسافرت واقعا خسته ام کرده نمیکشم 

شوهرم طول هفته صبح تا شب سرکاره پنج شنبه بعد از ظهر و جمعه تعطیله که اونم پیش خانوادش 

من که حلال نمیکنم از حق خودم نمیگذرم 

مردای ایرانی اینجورین فقطا😂 ناز و ادا دارن

آره واقعا من مادرشوهرم خودش میگه بچم چقدر ننره😄😅

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
اره واقعا  خیلی دوسش دارماا یعنی جوریه که دوست دارم زود تر هر دومون تعطیل شیم ببینمش اما شبا ا ...

مسلما همه چی عادی میشه به مرور😅 ادم ک تازه تازس فکر میکنه چخبره😂

نه بابا دائم در حال قهره مثلا امشب خونه برادر شوهرم بودیم میگه چرا خواهرمو تعارف نکردی بیاد میگم اون ...

یسری مردا خونپادشونو میبینن ببخشیدا خودشونو گم میکنن

عین بچه ها میشن

نمیدونمم چرا😐

حامله ای؟🥹

نه عزیزم ازش حالم به هم میخوره 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭