2777
2789
عنوان

تجربه اداره کافه ی کوچک رو دارین؟

325 بازدید | 14 پست

عزیزان به راهنماییتون برای راه اندازی کافه نیازمندم

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)
من خودم نه ولی شوهرم کافه رستوران داره

عزیز میشه یکمی راهنماییم کنی ممنون میشم

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز میشه یکمی راهنماییم کنی ممنون میشم

راهنمایی که خوب اول از همه باید  سرمایه داشته باشی وحداقل یه شغل دیگه یا یه پولی درامدی چون همونجوری که سود داره ضرر هم داره بتونی جبرانش کنی

راهنمایی که خوب اول از همه باید  سرمایه داشته باشی وحداقل یه شغل دیگه یا یه پولی درامدی چون همو ...

ببینین کافه من کوچولو و جمع و جوره تو یه پاساژ کوچولو می‌خوام در مورد نوع خوراکی و نوشیدنی ها و چطور سرو کردنشون بپرسم شما اطلاعات دارین؟

ببینین کافه من کوچولو و جمع و جوره تو یه پاساژ کوچولو می‌خوام در مورد نوع خوراکی و نوشیدنی ها و چطور ...

بستگی یه خودت داره دیگه که مثلا میخوای چه چیزایی سرو بشه.  انواع قهوه و کیک و ابمیوه باید به ادم که وارد به این کاره هم استخدام کنی

بستگی یه خودت داره دیگه که مثلا میخوای چه چیزایی سرو بشه.  انواع قهوه و کیک و ابمیوه باید به اد ...

اونقدر نمیتونم هزینه کنم که کسی رو استخدام کنم می‌خوام خودم یواش یواش یاد بگیرم

اونقدر نمیتونم هزینه کنم که کسی رو استخدام کنم می‌خوام خودم یواش یواش یاد بگیرم

گوگل بهترین گزینه. ولی خوب تک و تنها هم که نمیشه دوستی دخترخاله ای فامیلی که. دست تنها نباشی میتونی طرزتهیه همه چیو دربیاری از گوگل

گوگل بهترین گزینه. ولی خوب تک و تنها هم که نمیشه دوستی دخترخاله ای فامیلی که. دست تنها نباشی میتونی ...

میدونم میشه از گوگل اما می‌خوام بدونم معمولا چی سرو میشه و همینطور از تجربه بقیه استفاده کنم 

ممنونم ازت بابت وقتی که گذاشتی 

به نظرت چی کار کنم نظر بقیه رو به تایپیکم جذب کنم ؟

بنظرم اینکه یه فضای دنج و عاشقونه فراهم کنی خیلی تاثیر داره😁خیلی از کاپل ها دنبال همچین جایی میگردن.توی پاساژ هم هست خیلی خوبه دیگه.مثلا شیشه های درو وسطشو برچسب بزنید که داخل خیلی معلوم نباشه.دقیق نمیدونم چجوری منظورو برسونم ولی همچین چیزی😁

میدونم میشه از گوگل اما می‌خوام بدونم معمولا چی سرو میشه و همینطور از تجربه بقیه استفاده کنم  ...

درمورد تاپیک والا اینجا فقط تاپیک خواهر شوهر مادرشوهر پر بازدیده  ببین فصل گرمه میتونی انواع اسموتی بزنی میاد اسموتی هندوانه طالبی  تمشک توت فرنگی خیلی خوشمزه با یه زره تزیین و ظروف خوشگل جذابش کنی  انواع قهوه سرو کنی کیک و وانیل کیک هویج میتونی پخت کنی دیزاین غذا ۵۰ درصد کیفیت هم ۵۰

بنظرم اینکه یه فضای دنج و عاشقونه فراهم کنی خیلی تاثیر داره😁خیلی از کاپل ها دنبال همچین جایی میگردن ...

متاسفانه فضای من مناسب کاپل ها نیست😁😁😁 یه مکان مختص خانوماست

عزیزم کافه زدین ؟

نه متاسفانه هرکاری کردم شوهرم راضی نشد آرزوش به دلم موند😞😞