2777
2789

۱_بعده یه هفته از برداشتن خال میشه رفت استخر

۲_جای خال صورتم روش زردوسفیده دورش قرمز به دکترم گفتم گف پماد موپیرسین استفاده کن ینی عفونت کرده؟اگه عفونت کرده باشه گوشت اضافه میاره؟

>>هرگز تسلیم نشو<<♡

جراحی کردی؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

لیزر کردی؟؟

من یادمه برام با تیغ برداشت دکتره

گفت باید از ریشه در بیاد با لیزر حل نمیشه

زخم بود تا یه مدت 😐😐

برا من یکیش گوشتی بود یکم

یکیش معمولی

راضی نبودم ولی

چون گوشتیه یکمش مونده

اونیکی رفته ولی یه هاله ازش مونده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با آرف بود

مال من برگشت

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
وااااای🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️☹

اره واسه همین پرسیدم.اخه منم همین جور شدم یعد برگشت رفتم یه دکتر دیگه گفت جراحی باید شه .وگرنه برمیگرده