2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید بیام معذرت خواهی

693 بازدید | 45 پست

من تو تایپیکای قبلم گفتم که سر جاریاو خواهرشوهر کلا خانواده شوهر قهر کردم اومدم خونه بابام امروز رفتم با پسرم وسیله بیارم از خونه شوهرم میگه بیا اشتی کنیم منم گفتم باشه فقط به شرط اینکه رابطه مون با خانوادت کمتر شه اونم گفت نه من خانوادمون بیشتر از تو پسرمون دوست دارم تازه باید بیایی از همه معذرت خواهی کنی که چرا ناراحت شدی (اخه بچه های جاریو خواهر شوهرم پسرمو کتک زدن همیشه کارشون اینه منم ناراحت شدم دعوا کردم قهر کردم اومدم بیرون حالا میگه نباید چیزی میگفتی).منم گفتم اگه اینطوره پس دیدار به قیامت.دلم شکسته دیگه امیدی به این زندگی ندارم حس سربار بودن دارم نمیدونم چکار کنم پولی هم ندارم خرج خودمو بچه مو بدم بابام داره خرجمونو میده حس میکنم همین روزاس اینا هم بیرونم کنم مجبورم با پسرم کارتون خواب بشم

نه عزیزم باباته امکان نداره اینکارو بکنه تار درستی کردی

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر همسرتون بی درک و نادونه!! یعنی چی خانوادش رو از همسر و فرزندش بیشتر دوست داره!! جدایی از این شخص اولش سخته ولی تا ابد آرامشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چه شوهر احمقی 

ولی مامانم همیشه میگ هیچ وقت وارد دعوا یا بازی بچه ها بزرگتر نشن ،چون جز ناراحتی برای خودشون هیچ منفعتی نداره ،تازه دوساعت دیگ بچه ها باهم دوست میشن رو سیاهیش فقط برای بزرگتراس

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
 سیاست داشته باش  بچه ات زدن یاد دور از چشم پدر مادرشون    زهر ترکشون کن جوری ک ...

نمیشه ۸ساله تحمل کردم اینارو به روز وقیح تر شدن نمیشه بعدم بچه های اونا که همسن پسر من نیستن بزرگن هیکلشون ازمن بزرگتره منم میزنن