2777
2789
عنوان

تو زنی میفهمی چی میگم

556 بازدید | 22 پست

من خیلی داغونم طوری ک فکر میکنم داغون تر ازمن توی این دنیا نیست

از بدن واندام خودم خجالت میکشم

همین الان روبروی آیینه ام 

و حالم ازین همه زشتی بهم میخوره

کاش حداقل معمولی بودم

تا این سن همیشه تنها بودم

بخاطر زشتی 

تا این سن همیشه مسخره شدم

قید همه چیزو زدم

یکی بمن بگه من چطور تا قیامت صبر کنم تا این همه بدبختی تموم بشه؟

کاش خدا قاضی زندگی من بشه

و بهش همه درد و رنج هارو بگم

نمیبینه ینی؟

من برای چیزی ک دست خودم نبود این همه شکستم

من نباید عاشق بشم نباید مادر بشم

نباید تو اجتماع باشم

چون زشتم

لعنت ب همه اونایی ک مسخرم کردن

هیچوقت نمیبخشمشون

گوشم از حرف های شعاری پره

کاش بمیرم ب مرگ طبیعی

کاش نبودم از اول

خیلی خسته م خیلی خیلی خیلی

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا عزیزم مگه چجوری هستی

قد و وزنت چنده

اگه موهات فره کراتین کن

دماغ عمل کن

ژل بزن

صورتتو ژل بزن پر شه

... 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
چرا عزیزم مگه چجوری هستی قد و وزنت چنده اگه موهات فره کراتین کن دماغ عمل کن ژل بزن صورتتو ژل بز ...

اندام سیاه لاغر و ریزی هم دارم 

مچ وست و پای لاغر زشت قد کوتاه سیاه

مگه اندامت چجوریه ؟!یه جورایی میفهمم چرا حالت خرابه چون جامعمون واقعا اعتماد به نفس همه رو گرفته .تا بیست سال پیش زشتی معنی نداشت اما از وقتی انواع جراحی های زیبایی مد شده همه طبیعی ها شدن زشت .حتی اگه زیبا هم باشی بازم جامعه میگه عمل کن دستکاری کن خودتو ...خودم بارها شنیدم با اینکه از چهرم راضیم

من با اینکه خودم زشتم😂💔 اسی از من یاد بگیر قشنگگگ اعتماد ب سقف داشته باشه زیاد به آینه نگاه نکن نگو من زشتم به پوستت برس به موهات برس برو باشگاه 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

من شمام یا شما من هستی !!!!!

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
اندام سیاه لاغر و ریزی هم دارم  مچ وست و پای لاغر زشت قد کوتاه سیاه

عزیزم این همه کرم هست از کرم لایه بردار استفاده کن برای تیرگی های بدنت

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
مگه اندامت چجوریه ؟!یه جورایی میفهمم چرا حالت خرابه چون جامعمون واقعا اعتماد به نفس همه رو گرفته .تا ...

اندامم ریز و لاغر و زشت مچ دست و پای لاغر پوستم سیاه 

اندام سیاه لاغر و ریزی هم دارم  مچ وست و پای لاغر زشت قد کوتاه سیاه

قد کوتاه و سیاه عیب نیس

برو دکتر تغذیه مکمل این چیزا بخور حتما

تا حالا رفتی

چندسالته

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍