2777
2789
عنوان

خيلي كم خرجم

270 بازدید | 13 پست

من شش سال ازدواج كردم و يه بچه كوچبك دارم

از وقتي ازدواج كردم شايد دو سه بار رفتم ارايشگاه

كارامو خودم تو خونه انجام ميدم و استعداد ارايشگري دارم

وضع مالي همسرم خوبه اما دلم نمياد چيزاي گرون بخرم هميشه چيزاي قيمت مناسب پيدا ميكنم مثلا بخوام ازمايش بدم ميرم جاي دولتي كه پول ندم

يا ميريم بيرون غذاي گرون سفارش نميدم با اينكه مشكلي هم تو هزينش نيست

نميدونم از بچگي همش مراعات كردن رو يادمون دادن منم عادت كردم به قناعت

الان احساس ميكنم اين اخلاقم درست نيست و شوهرم هيلي بد عادت ميشه. ممنون ميشم نظر شمارو هم بدونم

منم خرجی ندارم به جز اینترنت البته ما از نظر مالی تحت فشاریم مستاجرم هستیم ولی شما که میگی وضع شوهرت خوبه چه تشکالی داره واسه خودت خرج کنی 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادت كردم به كم خرج كردم  همه چي از نظر من گرونه و من دنبال اروزنترم

خب دیگه قاعدتا شوهرت رو هم عادت دادی الان خرج کنی چشاش میشه ۸ تا

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
به نظرم برو یه لاین رنگ ارایشگری یاد بگیر اگه استعداد داری واسه حودت کار کن  هم پول دستت می اد ...

من خودم معلم خصوصي هستم و تو سال تحصيلي شاگرد دارم اما پولاي خودمم دلم نمياد خرج كنم

اونارو ميبينم فقط حرص ميخورم كه چرا اونا اينجوري خرج ميكنن من اينقد همه چيو حساب كتاب ميكنن

دیگه دوسداری اینطور مغزت فقیره ،یکم رو مغزت کار کن و نهیبش کن بگو گذشته ها گدشت  لارج باش زن خسبس ارج نداره