2777
2789

النگوهاش نشکنه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم میشورم هفته ای دو بار با مواد شوینده 

ولی هردوز اب میریزم 

برای عیدا خونه تکونی مواد شویکده زیاد میزنم شوهرم میشوره با حمام رو و یه وقتایی ریش هاشو بزنه یا حال نداشته باشه میگم اب بریزه

شوهر من خودش خودشو بشوره غنیمته. خودم هروز تاید میزنم با فرچه 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

دراین هفت سال زندگی مشترک ۷بارم نشستم دیکه الانم دیسک کمر دارم کارای خونه بیشتر  رو دوش شوهرم افتاده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

هردو میشوریم بیشتر اون،ولی خودم ماهی یکبار کابینت سرويس رو میریزم بیرون اساسی و عمقی تمیزکاری میکنم و میشورم،روزانه بیشتر اون میشوره سطل سرويس رو همیشه اوشون خالی میکنه😅

شوهر من خودش خودشو بشوره غنیمته. خودم هروز تاید میزنم با فرچه 

😂😂 

باز شوهر من صبح بیدار میشه دوش میگیره می‌ره بیرون شب میاد دوش میگیره میخوابه 

الان ك هوا گرمه محل کارش نزدیک خونس در طول روز هم میاد یه دوش میگیره میره

اونکه زر مفت زده ولی من سرویس خونه رو میشورم شوهرم سرویس حیاط رو

😂😂😂

ماهم طبقه پایین توی خیاط یه سرویس داریم فقط کاهی عمسرم ازش استفاده میکنه من تابحال نرفتم .

گفتم خودت هم باید بشوری 

برای عید بارون هم زده بود کثیییف منم نشستم اتفاقا پدرشوهرم اومده بره گفت همه خونه تکونی کردی چرا اینجا نشستی 

گفتم سرویس اختصاصیه پسرته😂😂

حتی چند ساله لامپش هم سوخته درست نکرده میگه من راحتم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃