2777
2789

تجربی رقابت سنگینه

اگر طاقت پشت موندن رو داری بیا چون بیشترمون پشت میمونیم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
تجربی رقابت سنگینه اگر طاقت پشت موندن رو داری بیا چون بیشترمون پشت میمونیم

ندارم بخاطر خانواده م 

با رشته تجربی مخالفن من اگر یه سال پشت کنکور بمونم انقدر بزنن تو سرم که همه اعتماد بنفس و امیدم رو بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم بخاطر خانواده م  با رشته تجربی مخالفن من اگر یه سال پشت کنکور بمونم انقدر بزنن تو سرم که ...

من فقط سختیشو گفتم

در اصل علاقه همیشه اولویت داره ببین خودت واقعا کدومو میخوای

سختی شاید برای یکی دو سال باشه ولی علاقه نداشته باشی هرچه قدر هم رشته راحت باشه نمیتونی ارتباط بگیری

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
من فقط سختیشو گفتم در اصل علاقه همیشه اولویت داره ببین خودت واقعا کدومو میخوای سختی شاید برای یکی ...

خودم عاشق رشته تجربی و شغلاشم تنها دلیلی که دوست ندارم برم این رشته خانواده م هستن

خودم عاشق رشته تجربی و شغلاشم تنها دلیلی که دوست ندارم برم این رشته خانواده م هستن

حمایت خانواده مهمه ولی وقتی ببینن داری تلاش میکنی قطعا حمایت میکنن کمک میکنن

موفق باشی❤️