2777
2789
عنوان

مهم

160 بازدید | 44 پست

خانمها سلام ممنونم که وقت میزارید و اینو می‌خونید 

به شدت به کمک احتیاج دارم مشکلمو نمیتونم به کسی بگم ده سال که با همسرم زندگی میکنم خیلی عاشق هم هستیم هیچ مشکلی حادی هم نداریم تا دو سه سال اخیر یه خانمه حدودا ۶۰ ساله مطلقه تو یکی از شهرهای دیگه با همسرم ارتباط گرفته وضع مالیشم خوبه اوایلش خیلی با هم صحبت میکردن الان نه در حد پیامه اون همش درد دل زندگیشو پیش همسر من می‌کنه همسرم دلیلی که به ایشون پیام میده مالی هست و چون بهش کمک می کنه می گه بزار باشه ضرری به ما که نمی رسونه . همسرم بهش گفته من متاهل هستم در ضمن سالی یه بار برای نیاز جنسی خانمه همدیگه رو ملاقات میکنن من واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام خسته شدم الانم که باردارم داغونم همسرم میگه او به من اعتماد نداری من اگر خیانتکار بودم با کلی آدم دیگه می‌تونستم باشم من هیچ وقت تو رو نمی زارم به اون بچسبم اون کمکمون  می‌کنه به من اعتماد کن من الان باید چیکار کنم 

فقط اونجا ک نوشتی مشکل حادی هم نداریم ! پس این چیه اگه حاد نیست

شوهرتم همچین بدش نیومده ، خوش میگذره بهش

بگو یا تمومش میکنی یا تمومش میکنم. چندش

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شما به پیج خانمه به عنوان ناشناس پیام بدم خوبه

نه

شوهرت و درستش کن :/ 

این زنه رفت پس فردا زنای دیگم هستن

خیلی جدی باهاش برخورد کن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰