2777
2789
عنوان

باردارم میشه لطفا بیایین

288 بازدید | 38 پست

احساس میکنم هرچی هفته ام میره بالاتر حالم بهتر میشه ی روزایی تهوع دارم ولی خیلی کمتر شده نگرانم هفته ۸ هستم و هنوز تشکیل قلب نرفتم 

شکوفه بزن سبز شو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حالت تهوع مث توفیلما نیس ک همگی داشته باشن و همش بالابیارن یسریا از جمله خودم اصلن هیچیم نبود.ن ...

دعا کن منم مث تو باشم چون در حالت عادی ک مریض میشم یا بالا میارم کلا ب فنا میرم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
این حالت تهوع مث توفیلما نیس ک همگی داشته باشن و همش بالابیارن یسریا از جمله خودم اصلن هیچیم نبود.ن ...

خوشبحالت واقعا، من که دیگه جونم داره در میاد

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
چرا نگران، هرچی بره جلوتر بهتر میشی دیگه من 9هفتم دارم میمیرم انقد بالا آوردم و تهوع دارم نمی‌دونم چ ...

اخه میگن تو هفته های بالاتر بخاطر هورمونا تهوع بیشتر میشه اما برا من داره کمتر میشه میترسم قلبش تشکیل نشه و پوچ باشه

شکوفه بزن سبز شو
خوشبحالت واقعا، من که دیگه جونم داره در میاد

وایی من یه دفعه مسموم شدم بالا اوردم واییی همش میگفتم چ میکنن اونایی ک هرروز بالا میارن

انشالله ک بهتربشی.دکتر برو بهت دارو بده 

اخه میگن تو هفته های بالاتر بخاطر هورمونا تهوع بیشتر میشه اما برا من داره کمتر میشه میترسم قلبش تشکی ...

ایشالا که میشه تا هفته ده و یازده هم وقت میدم برای تشکیل قلب.درصمن بدن به تغییرات هورمونی عادت می‌کنه کم کم نه اینکه بدتر بشی 

وایی من یه دفعه مسموم شدم بالا اوردم واییی همش میگفتم چ میکنن اونایی ک هرروز بالا میارن انشالله ک ب ...

اره امروز میرم فقط خدا کنه تاثیر داشته باشه

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️