2777
2789

من میخاستم سالن آرایش بزنم که اتحادیه میگه باید ۶ مدرک بگیری که بتونی جواز بگیری و بالای ۳۰ تومن هزینشه  مگه اینکه بخای سالن تخصصی ناخن بزنی منم گفتم خب این هزینش کمتره ۱ مدرک میخاد حالا به نظر شما چکار کنم سودش خوب باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا زدن سالن آرایشی باید شیش تا مدرک از چه شاخه های آرایش گرفت ؟مثلا میشه هر شاخه مختلف از آرایشگایی ...

آره میکاپ شینیون رنگ کوتاهی اصلاح صورت و ابرو ناخن

خواهشن کسی که اطلاع نداره واقعا نظر نده چون ممکنه خیلی از عزیزان کارهای اشتباهی رو از همین حرف ها انجام بدن

عزیزم با تنها مدرک ناخن مجوز نمیدن مگر اینکه چند تا مدرک یا مدرک آرایش و پیرایش روداشته باشی

من خودم از سایت گریماتور جواب هام رو گرفتم و باهاشون تلفنی صحبت کردم و در مورد مدارک/هزینه/ مجوز/ قرارداد و درصد ها کاملا راهنماییم کردن متوجه شدم دقیقا چیکار کنم .

پیشنهاد می کنم حداقل با یه مشاور تو این زمینه صحبت کنید یا کسی که تجربه بالایی تو آرایشگری و سالن داری داشته باشه می تونه خیلی بیشتر از این چت کردن ها کمک کنه به ما