2777
2789
عنوان

گروه لاغری

2778 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من تو لاغری اراده ام خوبه با این روشی که خودم لاغر کردم فعلا ۱۰ کیلو اومدم پایین منتها یکمی ست شدم دلم می خواد بشکنم به دوست و پایه نیاز دارم گروه تشکیل بدیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش خاصی برای لاغری داری؟ من یبار سراز خود رژیم گرفتم تو یه ماه ده کیلو لاغر شدم اما صورتمم شدید لاغر شد،خیلی بد شدم ،بعد مدت کوتاهی هم وزنم دوباره برگشت اما دیگه صورتم پر نشد همینجوری لاغر موند،من تا لاغر میشم صورتم لاغر میشه 

من تو روبیکا از یه خانومی که ۵۰ کیلو کم کرده بود پرسیدم بهم یه خانومی رو تو ایتا معروفی کرد که رژیم ...

بعد من به ایشون پیام دادم رژیم گرفتم متاسفانه زد گوشیم مشکل پیدا کرد تمام مخاطب و ایدی اینا پاک شد ذره ای هم از ایدی این خانوم یادم نبود با رژیمش پیش رفتم نمی دونم تخصصشون چیه اما خیلی ها خوب باهاش لاغر کردن گشنگی نداره رژیمشونم ۳۰ روزه نیست ۴۰ روزه است ۶ یا ۷ کیلو می ذاری زمین من از ۲۸ اردیبهشت شروع کردم فعلا ازشون رژیم نگرفتم چون در به در دنبال اکانتشون هستم می گفتن انستام هم دارن متاسفانه نمی تونم پیدا کنم. هی می خوام بشکنم ادامه ندم برم سراغ یه دکتری یا کالری شماری اما این خوبه من کلی هم ریز خواری کردم و بارها شکستم ولی باز کردم‌.

البته من موقعه ای که این رژیم رو از اون خانومه گرفتم و ادامه ندادم فکر کنم ابان ماه اون سال بود من اون موقعه ۹۸ کیلو بودم اردیبهشت شده بودم ۱۱۵ 🙂🙂🙂🙂 الان ۱۰۴ با چند گرم این ور و اون ورم.افزایش وزن رو حال می کنید 😂😂😂

چقدر دادی ؟  و اینکه ت چن ماه کم کردی

رژیمشون پیگیری همراه ورزش هوازی داشت یادمه بی چاره هر روز بهم پیام می داد عکس غذاتو بفرست منم اصلا به یه ورمم نبود.

تا اینکه نگرفتم و نگرفتم یهو اردیبهشت شهرستان بودم دیدم شدم ۱۱۵ چون قدم ۱۷۴ هست افتضاح چق نیستم ولی برای یه دختر ۲۰ ساله این وزن، خیلی بده همسرمم می گه نمی خوام سلامتیت به خطر نیفته جوونی هنوز. خانومه ۴۸۰ با پیگیری گرفتن ولی گفت اگه رژیم خالی می خوای ۱۸۰.البته شاید الان قیمت ها رو افزایش بده.

من احمق حتی اسمشم نمی پرسیدم خانوم ایتایی بهش می گفتم. اینقدر مهم نبود این جوری اون جوری رژیم گرفته بودم ازش.خدا کمک کنه پیداش کنم تا حداقل رژیم بعدی منو بده😂

مراعات نمی کردم می کردم مثل اونای که پیشش بودن هفته ای دو کیلو می ذاشتم زمین 

اها اینقدر ب خودت فحش نده😂😂😂

سالم‌خوری کن 

درکنارشم غذاتم بخور و فعالیت و ورزش کن کم میکنی 

۳ ماهه ۱۱ کیلو کم میکنی

روش خاصی برای لاغری داری؟ من یبار سراز خود رژیم گرفتم تو یه ماه ده کیلو لاغر شدم اما صورتمم شدید لاغ ...

فعلا که جوش صورتم کم شده شادابی چهره دارم.

چاقی خفه ام کرده بود ولی هنوزم زیادم کم نیستم.

تنهام چون تمام اطرافیانم لاغرن پایه ندارم کاش یکی باشه بتونیم دست هم رو بگیرم برای سلامتی بجنگیم.