2777
2789
عنوان

بی حسی انگشتان پا

| مشاهده متن کامل بحث + 11849 بازدید | 31 پست
وااای عزیزم انشالله که بهتر بشین خیلی حس بدیه راستش من از ام اس میترسم😰😰😰

نه نگران نباش همین نگرانی خودش بدتره

دکتر با معالجه ی بالینی می تونه تشخیص بده ولی برای اطمینان ام آر آی هم میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مآها توی جونی پیر شدیم پراز درد و رنجیم بخدا😔

اره بخدا البته من تقصیر خودم بود.قولنج گردن زیاد شکستم. شاید پاتم از گردنته گردن رو کل بدن سواره برو ام ار ای ترس نداره منم رفتم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
نه نگران نباش همین نگرانی خودش بدتره دکتر با معالجه ی بالینی می تونه تشخیص بده ولی برای اطمینان ام ...

منم چن روزی هست اسباب کشی داشتیم بعد هم کل در و پنجره هارو رنگ کردم احساس میکنم به پاهام خیلی فشار اومده

اره بخدا البته من تقصیر خودم بود.قولنج گردن زیاد شکستم. شاید پاتم از گردنته گردن رو کل بدن سواره برو ...

منم قولنج گردنم رو همه میشکنم چن باری ام آر آی رفتم نمی‌ترسم ولی بخدا دیگ خسته شدم از دکتر رفتن وسواس بیماری هراسی دارم

ببین برای من چند ساله اینطوری شده دیگه هم حسش برنگشته

عزیزم شما در طول روز بی حسی رو حس میکنین؟ یا صب که بیدار میشین بی حسه بعدا گرم میشه بی حسی رو متوجه نمیشین ؟یا کلا بی حسه‌؟

من صب بیدار میشم پامو میزارم زمین کاملا خواب رفته و بی حسه ولی بعدا که ره میرم بی حسی رو متوجه نمیشم اگرم بشم خیلی کم

نه عزیزم خودش سقط شد متاسفانه😔😔 دکتر به شما چی گفت ؟بخاطر ان تی 

سلفری دادم عزیزم امروز جوابش اومد خداروشکر جوابش خوب بود امیدم به خداست بچم صحیح و سلامت باشه منم سه تا سقط داشتم متاسفانه

سلفری دادم عزیزم امروز جوابش اومد خداروشکر جوابش خوب بود امیدم به خداست بچم صحیح و سلامت باشه منم سه ...

خدارو شکر عزیزم انشالله سلامت بغلش میکنی عزیزم دکترت گفت که بری سلفری بدی یا خودت سلفری دادی؟