نازنینaaa مدیر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 عنوان بی حسی انگشتان پا | مشاهده متن کامل بحث + 11849 بازدید | 31 پست سلام خانوما خوبین ببخشید یه سوال داشتم من چن روز یه که انگشتهای پام بی حس میشه دوتاشم ولی توی پای راست بیشتر حس میکنم صب از خواب بیدار میشم خیلی زیاده بعد اینکه راه میرم یکم کم میشه خیلی نگرانم از چی میتونه باشه کسی مثل من بوده؟ 1402/04/15 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4991 وااای عزیزم انشالله که بهتر بشین خیلی حس بدیه راستش من از ام اس میترسم😰😰😰 نه نگران نباش همین نگرانی خودش بدترهدکتر با معالجه ی بالینی می تونه تشخیص بده ولی برای اطمینان ام آر آی هم میدن
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 منم ارتروز گردن دارم مآها توی جونی پیر شدیم پراز درد و رنجیم بخدا😔
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 مآها توی جونی پیر شدیم پراز درد و رنجیم بخدا😔 اره بخدا البته من تقصیر خودم بود.قولنج گردن زیاد شکستم. شاید پاتم از گردنته گردن رو کل بدن سواره برو ام ار ای ترس نداره منم رفتم برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 نه نگران نباش همین نگرانی خودش بدتره دکتر با معالجه ی بالینی می تونه تشخیص بده ولی برای اطمینان ام ... منم چن روزی هست اسباب کشی داشتیم بعد هم کل در و پنجره هارو رنگ کردم احساس میکنم به پاهام خیلی فشار اومده
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 اره بخدا البته من تقصیر خودم بود.قولنج گردن زیاد شکستم. شاید پاتم از گردنته گردن رو کل بدن سواره برو ... منم قولنج گردنم رو همه میشکنم چن باری ام آر آی رفتم نمیترسم ولی بخدا دیگ خسته شدم از دکتر رفتن وسواس بیماری هراسی دارم
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 منم قولنج گردنم رو همه میشکنم چن باری ام آر آی رفتم نمیترسم ولی بخدا دیگ خسته شدم از دکتر رفتن وسوا ... نشکن دیگه منم تو ترکم برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 نشکن دیگه منم تو ترکم برام دعا کنم ممنونم که اومدی تو تاپیکم😘
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 برام دعا کنم ممنونم که اومدی تو تاپیکم😘 باشه عزیزم تو هم همینطور❤️ برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4991 احتمالا منم بخاطر همین باشه.یک ماه کامل مراقب امتحانا بودم سر پا بودم همش از ساعت۷تا حدودای۱۱...فشار ... ببین برای من چند ساله اینطوری شدهدیگه هم حسش برنگشته
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 ببین برای من چند ساله اینطوری شده دیگه هم حسش برنگشته عزیزم شما در طول روز بی حسی رو حس میکنین؟ یا صب که بیدار میشین بی حسه بعدا گرم میشه بی حسی رو متوجه نمیشین ؟یا کلا بی حسه؟من صب بیدار میشم پامو میزارم زمین کاملا خواب رفته و بی حسه ولی بعدا که ره میرم بی حسی رو متوجه نمیشم اگرم بشم خیلی کم
مهرسایی10156 عضویت: 1394/01/18 تعداد پست: 1755 سلام عزیزم تو تاپیکها دیدم بچتون سقط شده به خاطر ان تی بالا بود یا خودش سقط شد منم ان تیم ۲/۱هستش خیلی نگرانم
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 سلام عزیزم تو تاپیکها دیدم بچتون سقط شده به خاطر ان تی بالا بود یا خودش سقط شد منم ان تیم ۲/۱هستش خی ... نه عزیزم خودش سقط شد متاسفانه😔😔دکتر به شما چی گفت ؟بخاطر ان تی
مهرسایی10156 عضویت: 1394/01/18 تعداد پست: 1755 نه عزیزم خودش سقط شد متاسفانه😔😔 دکتر به شما چی گفت ؟بخاطر ان تی سلفری دادم عزیزم امروز جوابش اومد خداروشکر جوابش خوب بود امیدم به خداست بچم صحیح و سلامت باشه منم سه تا سقط داشتم متاسفانه
نازنینaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 866 سلفری دادم عزیزم امروز جوابش اومد خداروشکر جوابش خوب بود امیدم به خداست بچم صحیح و سلامت باشه منم سه ... خدارو شکر عزیزم انشالله سلامت بغلش میکنی عزیزم دکترت گفت که بری سلفری بدی یا خودت سلفری دادی؟
مهرسایی10156 عضویت: 1394/01/18 تعداد پست: 1755 خدارو شکر عزیزم انشالله سلامت بغلش میکنی عزیزم دکترت گفت که بری سلفری بدی یا خودت سلفری دادی؟ دکتر سونو گرافی گفت دیگه آزمایش غربالگری نده مستقیم برو سلفری