2777
2789

قلبم داره از جا در میاد از ناراحتی و گریه.احساس میکنم بدنم دیگه طاقت ناراحتی و گریه نداره.واسه آروم شدنم صلوات بفرسین.فکم انگار قفل شده.شرایط زندگیم هی داره بدتر میشه و بدن من ناتوان تر.اگه بچه ۴ ساله نداشتم.میگفتم دعا کنین بمیرم.دلم گرفته از ابن دنیاش و آدماش چرا خدایا صدامو نمیشنوی.حتما باید مریضی لاعلاج بگیرم تا اونایی که خودشون باعث آزارم شدن.خودشون بیرونم کنن از خونه زندگیم؟خدایا حتما باید برم زیر خاک قبرستون بچم بی مادر 

بشه خدایا تا بفهمی من چی به سرم گذشت؟اونا که نمیفهمن هیچ وقت.پس خدایا تو کی میفهمی؟دلم گرفته ازت.تا گی باید به درگاهت دعا و گریه کنم.به چه زبونی باید ازت درخواست کنم.خدایا نذار اعتقاداتم رو نسبت بهت از دست بدم.خدایا خودت کمکم کن.خدایا نمیخام خار پای کسی بره.بد کسی رو نمیخام‌.فقط به زندگی من آرامش بده همینو  میخام .بچه ها واسم اگه ممکنه نفری یه صلوات یا هرچی خاسین بفرسین و لایک کنین.اگه قابل دونسین 

با حرفاتون آروم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم حرز امام جواد برای آرامش خیلی خوبه زندگیتم آروم میشه تاثیر داره توام برای من دعا کن این ماه حامله باشم خسته شدم بعد از ۸سال خداروشکر بچه داری 

الهی که اروم بگیری عزیزم منم چندروز پیش اینجور شدم حتی به فکر خودکشی و کشتن بچم تصمیم گرفته بودم

چقد دلم گرفت 

ازت ی خواهش دارم دمنوش ارامبخش برا خودت درست کن بخاطر بچت

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

فرستادم

کاش میشد کنارت باشم بغلت کنم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

میگن حدا توی دل های شکسته اس.پس حق دل من چی میشه

عزیزم امیدوارم خدواند به حق جواد امام رضا مشکلتونو حل کنه

05148888

این شماره حرم امام رضا هست زنگ بزن درد دل کن ان شالله مشکلت حل بشه و آبروت حفظ.خدا بزرگه گلم.

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌
انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم حرز امام جواد برای آرامش خیلی خوبه زندگیتم آروم میشه تاثیر داره ت ...

دعا کن زندگی من و بچم آروم شه.منم دعات میکنم.هرچند آن.ار دعای من بالا نمیره

عزیز

م نبایدتااین حدمسائل رودرذهنت بزرگ کنی که به این مرحله برسی.باخودت تکرارکن که انسان دررنج آفریده شده است.این آیه قران هست.امضام روهم بخون .حدیث کسارودانلودکن وازخواب بیدارشدی پخش کن روی گوشیت حتی نیازنیست تکرارکنی وبخونی.وفقط معنی دوصفحه ی آخرش روباخودت تکرارکن.وبگوخدایاخودت گفتی هرکی این دعاروبخونه کمکش می کنم ومشکلات وغم هاش روازبین میبرم.مداوم باشه مثلا۴۰روز.بعدببین آروم میشی

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
الهی که اروم بگیری عزیزم منم چندروز پیش اینجور شدم حتی به فکر خودکشی و کشتن بچم تصمیم گرفته بودم چق ...

هرموقع به غکر مرگ افتادی به من فکر کن بعد از ۸سال تو حسرت بچه ام هیچکس اندازه من دلش آتیش نیست

الهی که اروم بگیری عزیزم منم چندروز پیش اینجور شدم حتی به فکر خودکشی و کشتن بچم تصمیم گرفته بودم چق ...

دارم هق هق میکنم دوشبه نخابیدم میگرنم عود کرده.منم ۹ ساله همینم