2777
2789
عنوان

مردا، همه ی خانم ها رو دوست دارن؟

205 بازدید | 13 پست

چند دفعه توی اینستاگرام از این دست پست ها دیدم خودمم متاهلم و واقعا جای سوال داره برام.  مثلا ما خانم ها شاید یه مرد دیگه رو تحسین کنیم و خوشمون بیاد بگیم مثلا چقدر جنتلمنه

ولی هیچ وقت دوسش نداریم. فقط شوهرمونو دوس داریم. میخوام بدونم اقایون چطور؟ چون چند جا خوندم که اقایون همزمان میتونن چند زن رو دوست داشته باشن(منظورم محارم نیست) 

و منظورم هم کاملا اقایون متاهل هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر هم زیاد دیدم که چند نفر رو همزمان نه تنها دوست داره که باهاشون رابطه هم داره

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
من دختر هم زیاد دیدم که چند نفر رو همزمان نه تنها دوست داره که باهاشون رابطه هم داره

رابطه داشتن با دوس داشتن فرق داره 

مردا میتونن کسی رو دوست نداشته باشند ولی باهاش رابطه بگیرن