2777
2789

من خودم انسانی ام 

انسانیا کنکور چطور بود؟

ریاضیش که وحشتناک بود

تاریخ و جغرافی هم سخت بود

همین دوتا اعصابم رو خورد کردن دیگه درصدامو حساب نکردم تا نتیجه ها بیاد

خیلی امسال تلاش کردم ولی همین دوتا گند زدن به همه چی😣اونجور که میخواستم پیش نرفت ، چون ازمونای جامعم خیلی عالی بودن ولی کنکور نشد

شما چیکار کردین؟

منم همینطور

گند بود 

فکر کنم درصدام منفی بشن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وقتی سخت بوده همه بد دادن نگران نباش

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سخت بوده همه بد دادن نگران نباش

من فقط ریاضی رو صفر گذاشتم و فلسفه منطق ده درصد تونستم بزنم و تاریخ جغرافی هم من جغرافی۳ رو کامل خونده بودم ولی سوالات سخت و ترکیبی بودن فقط تونستم ۵درصد بزنم 

بقیه شون رو حساب نکردم ولی خوب بود

به نظرت رتبم هزار و پونصدی این حدودا میشه؟😥

معدلم هم ۱۹خوردی

من فقط ریاضی رو صفر گذاشتم و فلسفه منطق ده درصد تونستم بزنم و تاریخ جغرافی هم من جغرافی۳ رو کامل خون ...

ببین خیلیا مثل تو ریاضیو صفر زدن دیروز دختره گف خواهرش رتبه یک قلم چی منطقشون میشده ولی ریاضیشو صفر زده

احتمالش زیاده بشی چون اکثرا بد دادن معدلتم که خیلی خوبه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ببین خیلیا مثل تو ریاضیو صفر زدن دیروز دختره گف خواهرش رتبه یک قلم چی منطقشون میشده ولی ریاضیشو صفر ...

من خودمم تو آزمونای آزمایشی ریاضی رو حتی ۵۰ درصد میزدم ولی سوالای کنکور فضایی بودن واقعا 

مرسی از دلگرمیت واقعا، یه ذره هم که شده حال دلمو خوب کردی❤️

من خودمم تو آزمونای آزمایشی ریاضی رو حتی ۵۰ درصد میزدم ولی سوالای کنکور فضایی بودن واقعا  مرسی ...

دیگه وقتی تو با اون درصدای ازمونا اینجوری دادی ببین بقیه چجوری دادن 🤭😂 نگران نباش حتما قبول میشی رشته دلخواهتو همین الانم۴۰٪ معدلو داری

فدات شم♥️