بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین طورم ولی خب طبق تاریخ ماه قبلت میتونی حدس بزنی ک کی میشی.من فردا موعدمه امروز بیبی زدم برامنم هاله داره میتونی تو تاپیکم ببینی ولی گفتم صبر کنم فردام بزنم بازم هاله داشت شنبه برم آزمایش خون مطمئن بشم
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
آخه دی پارسال دو ماه خونریزی شدید داشتم،نمیدونم کیست بود یا سقط! ولی پریودم واسه خرداد پارساله ...
من انقد تاخیر ندارم.گاهی ۴یا۵روز
تنبلی داری ورزش کن خیلی تاثیرداره
تا فردا یا پسرفردام تحمل کن باز بیبی بذار
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
دارم ایروبیک میرم! تا ببینم خدا چی میخواد،فعلا که یه عالمه اضطراب دارم،تو اینطوری نیستی؟& ...
من افتضاحم افتضااااااااح 😢😫😫