2777
2789
عنوان

بی بی چکم چی نشون میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودای من نامنظمه عزیزم!

منم همین طورم ولی خب طبق تاریخ ماه قبلت میتونی حدس بزنی ک کی میشی.من فردا موعدمه امروز بیبی زدم برامنم هاله داره میتونی تو تاپیکم ببینی ولی گفتم صبر کنم فردام بزنم بازم هاله داشت شنبه برم آزمایش خون مطمئن بشم

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
منم همین طورم ولی خب طبق تاریخ ماه قبلت میتونی حدس بزنی ک کی میشی.من فردا موعدمه امروز بیبی زدم برام ...

آخه دی پارسال دو ماه خونریزی شدید داشتم،نمیدونم کیست بود یا سقط! ولی پریودم واسه خرداد پارساله😑 بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنی پریودای من نامنظمه

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
 آخه دی پارسال دو ماه خونریزی شدید داشتم،نمیدونم کیست بود یا سقط! ولی پریودم واسه خرداد پارساله ...

من انقد تاخیر ندارم.گاهی ۴یا۵روز

تنبلی داری ورزش کن خیلی تاثیرداره

تا فردا یا پسرفردام تحمل کن باز بیبی بذار

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
من انقد تاخیر ندارم.گاهی ۴یا۵روز تنبلی داری ورزش کن خیلی تاثیرداره تا فردا یا پسرفردام تحمل کن باز ...

دارم ایروبیک میرم!‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا ببینم خدا چی میخواد،فعلا که یه عالمه اضطراب دارم،تو اینطوری نیستی؟  

دارم ایروبیک میرم!‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا ببینم خدا چی میخواد،فعلا که یه عالمه اضطراب دارم،تو اینطوری نیستی؟& ...

من افتضاحم افتضااااااااح 😢😫😫

چند روز از موعدت گذشته؟

من پریودام خیلی نامنظمه عزیزم،اصلا برنامه مشخصی نداره! تقریبا پنج شش ماه از آخرین خونریزیم میگذره!

من افتضاحم افتضااااااااح 😢😫😫

ای کاش بتونم بی بی چک روژان پیدا کنم،میگن حساسیتش خیلی بالاست! 

ان شاءالله که تو بارداری عزیزم😍