2777
2789

برای کسی که شغلش راننده ماشین سنگینه ولی ماشین بنام خودش نیست خونه بنام خودش نیست کشاورزی هم میکنه و محصول کشاورزی داره درامدش بالاست و گردش حساب خیلی بالایی داره

🌌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم زورش میاد برای من خرج کنه تا حدودی واسه من خسیسه ، میتونم برم دادگاه بگم نفقه و .. نمیده و طلاق بگیرم ؟

یه راهی ، دلیلی واسه طلاق بزار جلو پام تو رو خدا خسته شدم 

برای کسی که شغلش راننده ماشین سنگینه ولی ماشین بنام خودش نیست خونه بنام خودش نیست کشاورزی هم میکنه و ...

خانم میتونه اولا که توقیف کنه حساب های آقارو 

دوما چنانچه گردش مالی بالا باشه به قاضی کمک میکنه این اطلاعات که هم پیش پزداخت بزنه و هم تقسیط رو کوتاه کنه 

اما اینطور نیست که اعسارش رد بشه

حق طلاق بگیرم یعنی اون نمیتونه دیگه طلاق بده و اختیارش با منه یا دو طرف؟

حق طلاق کلمه اشتباهی هست ..هیج زنی حق طلاق نداره 

اسم درستش وکالت در طلاق هست .یعنی اقا به شما وکالت میده هر زمان خواستی جدا بشی 

و این به این معتی نیست که خودش حق طلاق نداره 

این حق اصلا صرفا واسه اقایونه و هرگز سلب نمیشه

شوهرم زورش میاد برای من خرج کنه تا حدودی واسه من خسیسه ، میتونم برم دادگاه بگم نفقه و .. نمیده و طلا ...

وقتی در خونه اقا هستید و خرج خوراک و لباس میده حتی بسبار کم یعنی شما داری نفقتو میگیری اصلا 

شما نمیتونید حتی دادخواست نفقه بدید 

شوهر ماشینو بزنه ب نامکسی دیگه چطور ثابت کنیم مال خودشه؟

تا مدت ۶ ماه قابل استعلام از طریق اجرای احکام هست و بعدش به عنوان فرار از دین میتونید شکایت کنید همین