2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دیشبم دختر جاریم....

1260 بازدید | 78 پست

همسرم گفت داداشم تا الان بعد چند سال زندگی پاشو نذاشته خونه من بیام چیکار؟

راستم میگه حتی عیدا هم خونمون نیومدن

منم موندم چیکار کنم ولی گفتم بیا بریم عیب نداره

بنظرتون اونا چند ساله نیومدن

فقط اون دوبار جاریم خودش اومد الان که دست دخترش شکسته برم دیدن؟

اونم تنهایی اگه همسرم نیاد؟ کوچیک نمیشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش همسرمه من سر پیازم یا ته پیاز؟

وقتی طرز فکرت اینه اصلا چرا تاپیک زدی نظر خواستی؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دوسداشتم 

خدا شفات 

الان تازه فهمیدم برادرشوهرت چرا پاشو تو خونتون نذاشته 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
منم نظر دادمو سوال پرسیدم ولی شما فک میکنی حتما باید نظرت اجرا شه

چ‌میگی واسه خودت؟منم فقط گفتم به نظرم برو برمیگردی میگی سر پیازم یا ته پیاز؟ من چمیدونم چه ارزشی واسه خانواده شوهرت داری

خب برا سقط و زایمانم جاریم خودش تنها اومده فقط

تو هم تنها برو

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍