2777
2789
عنوان

اصفهانیا.سوال در مورد چهار باغ

139 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها.چن شب پیش چهارباغ بودم با دوستام.دیدین بعضی وقتا یه غرفه هایی میزنن وسایل هنری و تزئینی میفروشن.داشتم رد میشدم.فکر کردم از همون غرفه ها زدن.رفتم جلو دیدم میز و صندلی گذاشتن توی غرفه ها.یه سری خانم محجبه که فکر کنم بسی.جی بودن داشتن با مردم حرف میزدن.خانومای مختلف میرفتن اونجا با هم حرف میزدن.یه دوستام گفت مشاوره میدن خاسم بپرسم کسی تجربه مشاوره اونجا داشته؟دقیقا اونجا چیکار میکنن.مشاوره ازدواج هم میدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی دروازه دولت به سمت انقلاب که سنگ فرشت بیشتر اینچیزا رو دیدم تقریبا تابستونا هروقت میرفتم یه برنامه ای بود اونا غرفه صنایع دستی غرفه برای بروش کتابو... بزای مناسبت های مختلف مذهبی هم برنامه هاشون خیلی خوبه یه بار دیدم شاوره تحصیلی میدادن ولی به درد دانشجوها نمیخورد