2777
2789
عزیزم لیلی جان برات خیلی متاسفم منم بیست روز پیش دقیقا شرایط مشابه شما رو تجربه کردم تو هفته نه بودم که خونریزی داشتم و سونو رفتم گفت رشد نکرده خیلی بهم ریختم اصلا باور نمیکردم و فکر میکردم اشتباهه همونموقع کلی بار منفی سقط و مسائل همراهش به ذهنم میریخت و از خدا خواستم که اگه اون امید و ارزویی که داشتم داره از بین میره بهم کمک کنه بتونم تحمل کنم و بهم صبر بدهه باور کن فقط همون شب ناراحت بودم ولی همش با خدا حرف میزدم و ازش کمک میخاستم میگفتم هرچی صلاحشه من راضیم از فرداش روحیه م کامل برگشت و خیلی محکم شدم ضمن اینکه ناراحتیها و مسائل جسمی هم خداروشکر خیلی بهتر از چیزایی که فکر میکردم و شنیده بودم برام تموم شد و الان به خودم افتخار میکنم ک از پس همچین بحران روحی و جسمی بر اومدم و خیلی برام درس بزرگی بود واقعا ما هیچکاره ایم یه کس دیگه ست ک تصمیم میگیره و باعث همه چیزه فقط دعا کنیم که خیرو صلاحمون اتفاق بیفته همیشه همیشه تسلیم اراده خداییم ببین چیزی که ما میخایم فرزند سالمه شاید این بار این اتفاق نمیافتاده و اینده سختی در پیش بوده و خدا خواسته که بهترشو بهمون بده از خدا بخواه هروقت که صلاح بدونه هرچیزی که خودش بخواد برات رقم بزنه فقط بهش اعتماد کن و همه چیزو بسپار بهش
این شعرا و انرژی منفی ها رو هم از خودت دور کن باید فراموش کنی خودت هم باید بخای و به خودت کمک کنی ادم سالم این شعرو بخونه غم عالم میریزه رو دلش خودتو سرگرم کن مشغول باش رفت و امد کن تفریح ورزش یه مسافرت کوتاه اصلا توخونه نمون البته بعد از اینکه حال جسمیت اوکی شد همسرت هم اگه کمک کنه و همراهت باشه و خودتم بخوای خیلی زود برمیگردی به قبل بچه هم ان شالله به وقتش نهایتش یه چند ماه دیرتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خیلی بد و به سختی سقط کردم !ملانی جون و بقیه دوستان ازدلداریهاتون ممنون نمیخوام اینجا شرح بدم که چی کشیدم چون ممکنه واسه دوستانی که میخونن زجر اور باشه ولی گذشت بعد از چند روز که لازمه سوگواری بعد سقط هست حتما حتما به زندگی بر میگردم و میدونم که خدا حتما بهتر از این رو بهم خواهد داد برای همتون خیر و سلامتی میخوام
خدا روشکر عزیزم که پشت سر گذاشتی بهر حال سختیش هست و فقط باید صبور بود ان شالله خدا بهترین رو پیش روت بذاره تا این تلخی از یادت بره و جببران شه عزیزم خیلییی به خودت برس غذاهای مقوی و خون ساز بخور اگه تازه سقط کردی و کورتاژ نشدی قرص متیل ارگنوین بخور هر هشت ساعت رحمت رو تحریک میکنه و انقباضات رو القا میکنه تا کاملا رحم تخلیه شه خیلی به دفع کامل و سریع کمک میکنه و عوارضی نداره احتمالا دکتر بهت داده خیلی بخودت برس هم تغذیه ای هم جسمی، استراحت کافی داشته باش بخودت فشار نیار هم روحی اصلا به ابعاد منفی قضیه فکر نکن فقط به خودت کمک کن که مثبت بهش فکر کنی و ذهنت خیلی درگیرش نباشه تموم شده حسابش کنی به خدا توکل کن بخواه که ارامش و شادی و امید بهت بده و قطعا میده اگر درد و ناراحتی نداری مرتب بیرون برو توی محیط های شاد جمع های دوستانه خرید تفریح هرجا که میبینی روحیه تو عوض میکنه من از فردای این اتفاق همسرم هر روز به بهانه ای بیرون میبردم و اصلا توخونه نمیموندم و این خیلی کمک کرد به روحیه م حتما این نکات رو درد نظر بگیر و مطمئئن مطمئن باش که خدا بهترین رو برات میخاد و میخاد توی بهترین زمان و شرایط بهتری هدیه شو بهت بده
عزیزم ملانی جون خیلی خیلی ممنونم از وقتی که میذاری !راهنمایی هات عالیه!من بخاطر خونریزی خیلی زیادتر از حد معمول و غش کردن هموگلوبین خونم رو ٨هست فشارم هم ٨روی ٥بنابراین مجبورم که فعلا استراحت کنم!ولی از هفته اینده میرم سرکارم!مطمین هستم که خدا بهترین ها رو واسم میخواد !به تیغم گر کشد دستش نگیرم و گر تیرم زند منت پذیرم
لیلی جان مواد مقوی و خون ساز بخور جگر شیره انگور خرما شیره خرما مویز پودر سنجد مغز بادام و پسته انجیر اینا اهن بدنت رو تامین میکنه هرکدوم دم دستت میاد بریز تو میکسر باهم مخلوط شه بخور
خیلی خوشحالم که روحیه ت داره برمیگرده افرین خوب استراحت کن و تغذیه ای هم حتما بخودت برس مواد مقوی بخور ان شالله زود انرژیت جایگزین میشه و به قوت قبل برمیگردی نگران نباش سختیش همین چند روز اوله میشه بپرسم کورتاژ شدی یا سقط طبیعی داشتی؟ دارویی مصرف کردی؟