2777
2789
دیشب رفتم سونو گفتن دیگه قلب نازنینش نمیزنه ٩هفته بودم از دیشب تا بحال دارم خون میبارم چقدر سختی کشیدم چقدر چقدر!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم پر درده یکی همرام نبود پیشش دو قطره اشک بریزم شوهرم سریع اومد دنبالم مطب جای پارک نداشت سرم رو به طرف دیوار میگرفتم و زار میزدم مکه صدام پایین می اومد !خیلی سختی کشیدم تا این بچه گیرم اومد
چی ماه غصه نخور خدابزرگه واقعا همه مشکل دارن بعضی وقتا بدجور ما ادما نیاز به معجزه از طرف خدا داریم. منم دعا کنید لطفا
به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
خدا بهت صبر بده عزیزم ان شاالله خدا دوباره بهت یه بچه نازنین بده
مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.
ممنون چی ماه جونم خدا حاجت دلتو بده و یه روز بیای خبرشو بدی خوشحالم کنی
به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
چی ماه جون انشالله خدا قسمتت رو در این قرار بده که وقتی ازمایشت مثبت شد تا اخرش سالم سالم باشه خیلی سخته ادم دلبسته میشه کلی برنامه ریزی میکنه کاش مال من منفی شده بود این همه زجر نکشیده بودم این همه شیاف این همه تهوع این همه امپول هپارین