2777
2789

خیلی خیلی خستم

هر موقع اومدم نی نی سایت با دعا هاتون آرومم کردید 

لطفا دعا کنید این قضیه مسخره که چند ساله باهاش درگیرم حل بشه

دیگه خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی حرفه؟

خوشبختی و اومدن آینده خوب 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خوشبختی و اومدن آینده خوب 

نمیدونم والا پس چرا از اول بشریت تا الآن همه میگن

پس چرا میگن بعد از هر سختی آسونیه

من واقعا دیگه بریدم

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه حتی جشن هم میرم بازم حالم گرفتس

ناامید نباشید  پایان شب سیه سپید است

❤️❤️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
نمیدونم والا پس چرا از اول بشریت تا الآن همه میگن پس چرا میگن بعد از هر سختی آسونیه من واقعا دیگه ...

من که ندیدم 😔

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره خکوشختی هم فقط تو اغوش خداست جای دیگ دنبالش نگرد

بخدا جز خدا به هیچی توکل نکردم 

قبلا چرا اما نزدیگ یک ساله فقط صدای خودش زدم قسمش دادم ، التماسش کردم همه چی رو درست کنه 

تایین تکلیف نکردم ازش کمک خواستم اما .....

خیلی برام دعا کن من قبلا آدم امیدواری بودم و به همه دلداری و امید میدادم اما الآن خودم به مرگ فکر میکنم

منم تو یه موضوع بدجوری گیر کردم  بخدا اینقدر توسل کردم ، نماز خوندم ، دعا خوندم اما خدا حاجتمو ...

خودمم دچار دوراهی بدی هستم نمیدونم چی بگم آروم بشی 🥺

بخدا جز خدا به هیچی توکل نکردم  قبلا چرا اما نزدیگ یک ساله فقط صدای خودش زدم قسمش دادم ، التما ...

بذار یه چیزی بهت بگم

یه حاجتی داشتم از خدا که بعد ۵ سال بهم داد اون لحظه خیلیییی خوشحال بودم که بالاخره به ارزوم رسیدم اما یکسال بعد همون حاجت براورده شده تبدیل به شر شد و همیشه میگم کاش خدا هیچ وقت اون دعامو مستجاب نمیکرد 

یه زمانی هم یه مشکلی برام پیش اومد که کلی گرفتاری برام درست کرد و نابودم کردو هیچی از جوونیم نفهمیدم ولی در انتها برام تماما پر از خیر و خوشی شد و اگه صدبارم برگردم به قبل همون مسکل رو دوس دارم برام پیش بیاد چون تهشو دیدم

ماها هیچی از حکمت خدا سردر نمیاریم

بهتره صبوری کنیم صبر مهمترین درسی بود که از مشکلاتم گرفتم

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد

امیدتو از دست نده 

شاید همین شرایط بدت تبدیل به کلی اتفاقات قشنگ بشه برات😍

بذار یه چیزی بهت بگم یه حاجتی داشتم از خدا که بعد ۵ سال بهم داد اون لحظه خیلیییی خوشحال بودم که بال ...

خیلی قشنگ گفتی خیلییییی

ممنونم عزیزم❤❤❤

دعا کن این مشکل حل شه الآن ۶ ساله واقعا خسته شدم و امیدم رو از دست دادم

دعا کن منم مثل شما عاقبت بخیر بشم