2777
2789

بچه ها من تو عقدم اولین باره میخوام برم خونه مادرشوهرم.به نظرتون چه تیپی بزنم بهتره؟رسمی اسپرت چجوری درست تره تو برخورد اول

چیکار کنم گرم و صمیمی باشم یا مغرووور جذاب😂😂

پاشم کمکشون ظرف بشورم و سفره بچینم واینا یا نه

چه کارایی لازمه بم میگین

من خودم با مادرشوهرم گرم وصمیمی نیستم ولی یه دختر خاله دارم چهل سالشه تو معدن کار میکنه اتفاقا اونم گرم وصمیمی نیس

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تیپت هر کدوم بهتره و بیشتر بهت میاد ولی ترجیحا رسمی 

ن زیاد صمیمی باش بگن خله ن مغرور و جذاب 😂😂😂

خیلی هم نمیخاد ت دست و پا باشی کار کنی این یر و اون بر بپری 

تو برخورد اول یه تیپ کمی مجلسی بزن، احتمالا شب اونجا بمونی لباس خونه ای شیک همراهت داشته باش

صمیمی باش باهاشون ولی نه اینکه راز های شخصی تو بگی

کمک هم حتما بکن ولی ن ک خودتو پاره کنی ... مثلا آروم آروم ظرف هارو جمع کن وقتی بقیه داشتن جمع میکردن برای ظرف شستن هم تعارف بکن ولی خودتو ب سینک نچسبون

😂😂توروحت  یه لحظه احساس کردم دارم تو اینستا کامنت میخونم

😅💋

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

بستگی داره آخه 

مثلا میتونی یه تونیک بپوشی که هم پوشیده باسه هم خیلی کوتاه مثل تیشرت نباشه) وجود برادرشوهر و داماد .... هم به این موضوع بستگی داره.

برای شستن ظرفا اگر مادرشوهرت کسی هست کمک کنه مثل جاری بزرگتر یا خواهرشوهر نیاز نیست فقط تعارف کن .

تشکر کردن قبل شروع غذا یادت نره . 

کمک کن تو باز کردن و جمع کردن دلی خیلی خم و راست نشو

تو از آشپزخونه بیار بگو شوهرت بچینه اگه سفره آسا

تند تند غذا نخور 

قبلش خونه یه لقمه نون و پنیر بخور که پر خوری نکنی 

خوشبخت بشی عزیزم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
تو برخورد اول یه تیپ کمی مجلسی بزن، احتمالا شب اونجا بمونی لباس خونه ای شیک همراهت داشته باش صمیمی ...

اخ مرسی گفتین اصلا یادم به لباس خونگی نبود .اخه چون راهمون دوره حتما شب میمونیم

نه خیلی سرد باش که بگن خودشو میگیره نه خیلی صمیمی معمولی. تو بحثاشون سعی‌کن زیاد نظر ندی باهاشون زیاد گرم نگیر یه لبخند ملیح و توضیح کوتاه در جوابحرفاشون کافیه. بعد اینکه نشینی سفره پاک کنی . فقط موقع جمع کردن سفره کمک کن ظرف ب هیچ عنوان نشور . خانواده شوهرو هرجورعادت بدی از اول تا آخرش همونجوری ان باهات. زیاد کار کنی ازت زیاد توقع دارن بعدا میشه وظیفت. مثل جاری خودم. ولی اگه کم کار کنی نه خودتو سبک و بی ارزش کردی نه اونا رو پر رو

همون تیپی که همیشه توی مهمونیا میزنی یکم رسمی تر چون دفعه اوله ...بار اولم ظرف واینا نمیشورن یه تعار ...

من تعارف کوچیک کردم پرروووووهای بیشعور گفتن بیا بشور ! 

البته استارتر خیالش راحت باشه هیچ کس به اندازه خانواده شوهر من فاقد شعور نیس 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...