2777
2789
عنوان

دارم خیانت میکنم به دونفر

564 بازدید | 41 پست

۸ماه دیگ ۱۸سالم میشه با یکی بودم یسال سه بار ولم کرد بدترین حال خرابیارو بهم داد سرش منه خر خدکشی ناموفق با قرص داشتم😐حالا بعد ۷ماه اومده 

سربازیش که اوکی شه صحبت کردن برج دو انگشتر بیارن 

در صورتی که برا من فقط وقت گذرونیه دقیقا کاری که باهام کرد دارم ازش بیگاری میکشم حکم اسنپو و داره برام یا یچی هوس میکنم میگم بهش

از خودم شماره رفیقمو و گرفت و خیانت و هرچی که فک کنید به بدترین حالت به من عذابایی داد ک نگین 

با یکی هستم که دوسش دارم دیگه دارم باهاش میگذرونم تا ببینم کجا پیش میره

من آدم بدی نیستم هیچوخ چشم چپ نچرخید 

فقط لذت میبرم که بی صدا ولش کنم برم و اون روزای من گریه های مامانم بخاطر من سرش بیاد🙃

هیچوخ یادم نمیره بعد یماه که ولم کرد زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده قط کرد پی داد تو به دردمن نمیخوری 

این تلافی اون روزاس❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون که تو رو اونجوری ول کرد رفت از کجا معلوم تو ولش کنی ناراحت شه یا یه استامینوفن ساده هم واست بخوره الکی زندگیتو تباه نکن بیخیالش شو مطمعن باش ارزش تلافی هم نداره اگ دوسش نداری بیخیالش شو

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
تمومش کن به خودت ضربه میزنی همیشه اونجور که میخوای پیش نمیره اگه پسر دومیه رو دوست داری باهاش بمون ا ...

آوای و ولش میکنم فقط منتظرم تولدش سر شه

اره دومی و دوسش دارم اوکیه

اون بیشعوره تو مثل اون نباش 

با کی داری لجبازی میکنی گل دختر با خودت یا اون؟

اینکارا تو رو هم مثل اون میکنه 

یه روز به خودت میای و میبینی همه عمرت پی انتقام گذشته 

تو الان باید انقدر رو خودت و روحیت و اعتماد به نفست کار کنی که اون پشیمون بشه از غلطی که کرده

مامان آراز و دنیز😍❤

بسشه دیگه الان که میخوادت اگه قصدت تلافیه ولش کن بره هم اون تنبیه میشه هم تو خیالت راحت ممکنه نفر دوم خیلی خوب باشه ولی یه جایی لو بری و اینم بره 

در کل رابطه همینه یکی بیشتر یکی کمتر میمونه تا اونی پیدا بشه که موندگار باشه و آدم خوبی باشه صرفا بخاطر دوستی و دوست داشتن ازدواج نکنید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید