2777
2789
عنوان

یه جمله برام بنویـــس...👺

70 بازدید | 13 پست

خوبی زیبا رو؟

تا اینجا اومدی یه جمله برام کامنت کن 

(شعری حرفی سخنی بیتی چیزی)

رد نشو

👺

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوشگلی ♥

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش

به حقش که تا حق جمالم نمود

دگر هرجه دیدم خیالم نمود

زندگی واقعی تو عاشق بودنه و ادمی که عاشق نباشه با مُرده هیچ تفاوتی نداره وتنها حقیقت جهان عشقه 

اونم عشق محض به خدا

خدارو فراموش نکن هیچچچچ وقت

‏هرکسی در یه برهه از زندگی، دلش می‌خواد از زندگیش فرار کنه؛ و این تنها چیزیه که تو وجود همه‌ی آدما مشترکه.

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
بره بیگی بتمرگ نصف شویی من نی نی سایت ولو گردی نکو دور و فکر آینده ات بو گیم من ای زندیل ما 😐😂

نزاکت داشته باش ! 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

تو چه دانی  که پس هر نگه ساده ی من  چه جنونی ، چه نیازی ، چه غمی است ... تا جنون فاصله ...

چ قشنگ 🥲