نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
شوهر من سه هفته است قهر رفته خونه باباس بار اولشم نیست قبلا ۵ماه رفته بود یه هفته یک ماه تازه دایم تو دعوا تهمتهای ناحق بدی میزنه منم دیگه درخواست طلاق دادم همین چند روزه میرسه به دستش با اینکه باردارم یه نفر از خانوادش سراغم نگرفتن حالم از همشون بهم میخوره بره بمونه لا دست مادرش کثافت
اون دفعه پنج ماه رفته بود قهر دست اخر گفت سه دنگ خونت به نامم کن تا برگردم فکر کردم ادم شده وگرنه هرگز نمیزاشتم حامله بشم گول خوردم باز فکر کردم دیگه مرد شده نامرد هیچ وقت مرد نمیشه
دیروز سر یه ماجرایی یه ربع تمام گیر داده به پدر من .حالا منم هی چیزی نمیگم و سعی کردم به تنش کشیده نشه. صحبت افتاد به مسایل مالی.قبلا خاهرش بابت سرمایه گذاری مشترک از شوهر من خاسته بود با پولی که پس انداز داره با اونا شریک بشه منم چون مستاجریم مخالف بودم.با وجود این هر سری خاهرش راجع به این موضوع با برادرش جلوی من یا مخفیانه صحبت میکرد.دیروز بهش گفتم این رفتارها درست نیست.وقتی خاهرت میبینه زن برادرش راضی نیست این همه اصرار نداره.اونم گفت چون پول و سرمایه مال خودمه اون حق داره بگه.داره با من صحبت میکنه چون پول از منه. منم خیلی ناراحتشدم.گفتم همیشه پولتو تو سر من میزنی زندگی مشترکه پولم اگه توش باشه نحوه ی خرج کردنش باید مشترک باشه. بعد گفتم تو اگه خاهر مجرد داشتی خاستگار براش میومد و میگفت پول من تو زندگی برای خودمه و خودمم که تصمیم میگیرم هیچ وقت اون اقارو تایید نمیکردی. وااای اینو گفتم عصبانی شد و پرید به من که برای چی فحش میدی؟؟؟توهین میکنی؟؟؟چرا به خاهرمن حسادت میکنی؟؟؟ حالا هر چی من میگم بابا مثال بود.تو که اصلا خاهر مجرد نداری کجاش توهینه قبول نمیکرد.
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
سه ماهم فردا تموم میشه خیلی نامردن من با این وضع ول کردن دریغ از یه ذره انسانیت فقط تهمت میزنه کلاغ نر از بالا خونه رد شه میگه با تو رفیقه دیگه بمیرم برنمیگردم هزار بار فرصت دادم خرجی هم که نمیداد تموم کارام با مامان بابامه از مردی فقط عربده کشیدن و قلدر بازی یادش دادن
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
وای ندا شوهرت اصلا ثبات نداره از کی تا حالا مرد قهر میکنه میر ه خونه باباش