2777
2789

سلام 

بچه ها 

من  حدودا تو ۱۲ سالگی پریود شدم و یکی دوسال اول اوکی بود بعدش هر سه ماه یه بار پریود شدم و بعدش شد سالی یک بار یکم که وزن کم کردم دوباره وضع پریودم بهتر شد اما خون ریزیم طبیعی نبود و شدیدا کم بود خلاصه کنم براتون 

مووهای بدنمم خیلی زیادن و تازگیا ریش دراوردم  اونم یه شکل خیلی غیر طبیعی ینی مشکی و زیاد و بلند 

باید پیش چه دکتری برم چیکار کنم این اوضاع ریش و فلان از بین بره بخدا افسرده شدم دارم سکته میکنم 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤

احتمال خیلی زیاد تنبلی تخمدان داری

برو پیش متخصص زنان

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متأسفانه علائم تنبلی تخمدان 

پیش متخصص زنان باید بری عزیزم 

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
احتمال خیلی زیاد تنبلی تخمدان داری برو پیش متخصص زنان

بهت قرص میده پریودت مرتب میشه

برای موهای زائد هم باید بری لیزر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵