2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر خیلی خطرناکه ۷ روز !!!

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

عزیزم هفت روز خیلی زیاده بچه اذیت میشه که چند ماهشه؟آب بهش میدی بخوره؟شکمش دور نافشو هم با روغن زیتون چرب کنی خوبه ولی بنظرم یه دکتر ببرش اگه شیرتورو میخوره فکر کنم از غذایی هست که خودت میخوری اگه شیر خشک که نوعشو عوض کن

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بردمش ،شیاف داد دلم نیومد بزارم براش

حتما بزار اگر نیازی خیلی خطرناک میشه شیاف و نصف کن بزار 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
نه ، دلم نمیاد براش بزارم هنوز یکماهشه

نصفش میکنی باریکش میکنی ی ثانیه میذاری در جا دفع میکنه 

نباید زیاد تکرار بشه ولی تو مواقع اضطرار بچه رو نجات میده د

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴