بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
دکتر نبردی؟؟؟چند قطره اب جوشیده با قطره چکون بهش بده اگر جواب نداد شیاف گلیسیرین اطفال بزار براش.....دکتر به بچه ی من داده بود میگفت خوب نیست نوزاد یه هفته شکمش کار نکنه...شیرخشکیه؟
عزیزم هفت روز خیلی زیاده بچه اذیت میشه که چند ماهشه؟آب بهش میدی بخوره؟شکمش دور نافشو هم با روغن زیتون چرب کنی خوبه ولی بنظرم یه دکتر ببرش اگه شیرتورو میخوره فکر کنم از غذایی هست که خودت میخوری اگه شیر خشک که نوعشو عوض کن
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
حتما بزار اگر نیازی خیلی خطرناک میشه شیاف و نصف کن بزار
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!