2777
2789
عنوان

چطوری ابراز علاقه کنم😔

256 بازدید | 17 پست

(حساب کاربری مال خودم نیست)

من یه دختر مستقل و شاغل و تقریبا خوش چهره هستم

به دلیل موقعیتم خیلی خواستگارا داشتم ولی دلم باهاشون نبود چون عاشق خودم نبودن

تا چند وقت پیش به طور ناگهانی چندساعتی با یه اقا همسفر شدیم خودم ومادرم ومادربزرگم

ازهمون اول اون اقا که از موقعیت اجتماعیم خبر نداشت بهم ابراز علاقه کرد به بهانه ای مارو بردن خونشون و ازم ما پذیزایی کردن مادرشون و از گذشته ی زندگیشون گفتن که قبلا ازدواج کرده و خانومش فوت شده وچندین ساله ازدواج نکرده 

تو راه به بهانه ی واریز پول شماره تماسشون رو به من دادن و یکم بعد گفت اگه دوست داشتی یه تک بزن شمارت بیفته

تو طول مسیر میخواستیم نماز بخونیم یه جایی بود توقف کرد که چندتا پسر بودن معلوم بود ایشون گفت من خودم باهاتون میام چون اینا معلومه ادمای درستی نیستن یعنی غیرتی شد

دیگه گذشت اصلا نه زنگی نه پیامی

تا دیروز مادرم گفت زنگ‌بزن اقای فلانی بگو اگه مسیرش میخوره مارو هم ببره(هزینه اش رو میدیم)

من تا زنگ زدم خواستم بگم فلانیم گفت بله میشناسم مگه میشه نشناسم گفت هر وقت خواستین بیاین خودم میبرمتون میارمتون کی میاین بهم زنگ بزنید تا زودتر از شما اونجا باشم و کلی تحویل گرفت ولی زنگ و پیام نمیده البته اصلا انلاین نمیشه هیچ جا

بااینکه شغلش خیلی از خواستگارام پایین تره ولی به دلم نشسته خیلی دوسش دارم به نظرتون اونم خوشش میاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نیگی ابراز علاقه کرد و غیرتی شده یعنی خوشش میاد ازت دیگه

خب پس چرا هیچ زنگ وپیامی نمیده اخه

من اصلا ادمی نبودم ازکسی خوشم بیاد ولی الان اروم وقرارندارم عین بچه ها شدم😔

عزیزم الان تو این دوره زمونه جایی برای دل بستن نیست باید جای پاتو محکم کنی برو ایندتو بساز شرایط این ...

من همین الان دو تا خواستگار دارم ولی واقعا دلم باهاشون نیست

نمیدونم جیکارکنم

این که خیلی راحت بهتون نزدیک شده و شماره‌تونو گرفته یه کم به نظرم عجیبه. عجیب تر اینه که با وجود این دیگه هیچ سراغی از شما نگرفته تا دوباره خودتون زنگ زدین. خودت که از نزدیک دیدیش بهتر از ما می تونی تصمیم بگیری.. ولی من احساس میکنم اگه ازتون به اندازه کافی خوشش اومده بود و تصمیمی برای ازدواج داشت باید خودش پا پیش میذاشت.

عزیزم ۲۷ بچه نیستم بهش علاقمند شدم

گلم طبق تجربه ام میگم

می‌دونم دوست داشتن حس قشنگی اولش شور و شوق قشنگی داره ولی به فکر ادامه اون رابطه هم باش 

و اینکه تحت هیچ شرایطی خودتو کوچیک نکن کاری که من کردم و الان پشیمونم 

و یه مورد دیگه شما ابراز علاقه نکن به نظرم یه مرد اگه دوست داشته باشه پیش قدم شروع رابطه میشه

این که خیلی راحت بهتون نزدیک شده و شماره‌تونو گرفته یه کم به نظرم عجیبه. عجیب تر اینه که با وجود این ...

منم همین فکرو میکنم

اخه سنشم اصلا کم نیست ۳۷ ۳۸ سالی داره

مگه میشه ادم از کسی خوشش بیاد شمارشم داشته باشه ولی چیزی نگه

خب پس چرا هیچ زنگ وپیامی نمیده اخه من اصلا ادمی نبودم ازکسی خوشم بیاد ولی الان اروم وقرارندارم عین ...

واچه ربطی داره هرکی ممکنه از یکی خوشش بیاد همه ادما همینن تا قبل عاشق شدن میگن من اهلش نبودم من خودم پسر جماعت ببخشید به کتفمم نبود ولی وقتی اونو دیدم شدم مجنون با قالب لیلا حالا بماند هیچ وقت بهش ابراز علاقه نکردم و نمیکنم ولی شما زنگو بزن اینجوری که میگین معلومه سرش شلوغه یا منتظره شما قدم وردارین که اونم یه قدم بیاد جلوتر

گلم طبق تجربه ام میگم می‌دونم دوست داشتن حس قشنگی اولش شور و شوق قشنگی داره ولی به فکر ادامه اون را ...

من خیلی مغرورم

شاید باورت نشه طی ۷ ۸ ساعتی که همسفر بودیم من اصلا بهشون رو ندادم خیلی جدی ام

ولی از درون حالم بد

من خیلی مغرورم شاید باورت نشه طی ۷ ۸ ساعتی که همسفر بودیم من اصلا بهشون رو ندادم خیلی جدی ام ولی ا ...

درکت میکنم منم خیلی‌ مغرور بودم ولی دوست داشتن یه آدم اشتباه غرورمو ازم گرفت