2777
2789
عنوان

نظرتونو ممنون میشم بگید

75 بازدید | 10 پست

دوستان من هفته ای یه بار میرم خ نه مادر شوهرم طبقه پایینشون میشیم اما دراوی ورودیمون فرق می کنه وسط هفته هم یا سر میزنم یا تماس میگیرم یه بار دیگ هیچی ولی همسرم امروز گفت خب بیشتر زنگ بزن البته اوناوهیچ وقت مزاحم من نمیشن و بهم زنگ نمی زنن زنگ زدن برام کاری نداره ها نهایت ۲ دقیقه تماسه اما خب مگه همسر من خودش به بابای من زنگ میزنه اونم هفته ای یه بار میاد خونه بابامینا تماسیم نمیگیره به نظرتون بهترین کار چیه

خب طبقه بالایی تونن زیاد میتونی بهش سر بزنی، عزیزم اینکه همسرت زنگ نمیزنه ب خانوادت رو ملاک قرار نده مردا کلا تو این چیزا ضعیف ترن ب دلیل مشغله یاده چیزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاریم زیاد در تماسه باهاشون و صمیمی ترم هست ولی وقتی مهمون میاد یا میره خونه مادرش چون اینا در حریانن همه جا حرفشو میزنن مثلا میگن فامیلاش همیشه خونشونن یا چقدر میره خونه مادرش .

ولی برای من رو اصلا نمیدونن من خونه هستم یا نیستم کی میاد خونم کی نمیاد

همین حد خوبه تازه زیادم هست .من اصلا تماس تلفنی ندارم مگه کار داشته باشم دوست ندارم از مسایل زندگیم ...

اره من حالا هر روز پدر شوهرم رو می بینم چون مغازه داره کنار خونمون درومدنی بیرون می بینمش فقط مادرشوهرم رو نمی بینم زیاد باهاش حال نمی کنم 😑 ولی دیگ به زبون میاره مجبورم زنگ بزنم 

خب طبقه بالایی تونن زیاد میتونی بهش سر بزنی، عزیزم اینکه همسرت زنگ نمیزنه ب خانوادت رو ملاک قرار نده ...

وقتی میرم اونجا خیلی باهام حرف نمی زنن مثلا درو باز می کنن کسی نمیاد استقبالم هرکی دنبال کار خودشه واسه اون نمیرم 

من جاریم زیاد در تماسه باهاشون و صمیمی ترم هست ولی وقتی مهمون میاد یا میره خونه مادرش چون اینا در حر ...

اهوم اینجور بهتره منم اصلا خوشم نمیاد زیاد رفت و امد باشه البته امار زندگی منو دارن چون که تو یه خونه ایم مهمون اومدنی اول با پدرشوهرم دم در سلام احوال مرسی می کنن بعد میان تو

وقتی میرم اونجا خیلی باهام حرف نمی زنن مثلا درو باز می کنن کسی نمیاد استقبالم هرکی دنبال کار خودشه و ...

مطمعن باش که زیاد باهات حال نمیکنن و زیاد دوست ندارن وقتی میری هرکدوم سراغ کار خودشونن ومهم نیس براشون که تو رفتی

منم زنداداشم برام جذابیتی نداره ودوسش ندارم وقتی میاد مهم نیس اما شوهر خواهرم همین که میاد بس که مهربونو خوش اخلاقه و دوستداشتنی فورا آب دستم باشه میزارم زمین میرم استقبالش خوش آمدگویی میگم و پیشش ساعتها عشق میکنیم

مطمعن باش که زیاد باهات حال نمیکنن و زیاد دوست ندارن وقتی میری هرکدوم سراغ کار خودشونن ومهم نیس براش ...

اره می دونم دل به دل راه داره🤣🤣 منم باهاشون حال نمی کنم البته کلا خانواده یخین نسبت به هم دیگ هم پسرشونم میره نمیان باهاش حرف بزنن هرکی واسه خودشه 

اره می دونم دل به دل راه داره🤣🤣 منم باهاشون حال نمی کنم البته کلا خانواده یخین نسبت به هم دیگ هم پ ...

عزیزم هیچ راهکاری برات ندارم😅

ولی خودم اگه زن داداشم تو تربیت فرزنداش مهارت داشت کلی باهاش حال میکردم از همین بی تفاوت بودنش بدم میاد خودمو مامانو خواهرم انگارداریم برادرزاده هامو ادب میکنیم حرف خوبو بد رو یادشون میدیم کار درستو غلطو یادشون میدیم

از زنای این شکلی متنفرم همینه که اومدنش ب خونمون رو دوس ندارم وبرام اهمیتی ام نداره