خانجووون مدیر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1740 عنوان بچه ها چندتا رمان خوب معرفی کنین بهم | مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 59 پست ممنونمخوب باشه ها میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون.... 1402/04/14 | 23:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانجووون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1740 خارجی میخونی ؟ نه خیلی دوست ندارم میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
پیتزا_سیراستیک عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1687 کاش بگین کدوم ایرانیه کدوم خارجی یا نویسنده شو بگین من ایرانی ها جالباشو خوندم ... دختری که رهایش کردیمردی به نام اوهزیان گلهابلندی های بادگیراینها خارجی ان زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
rrrrrrrrrfffffffffrr عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 208 زوج همسایه هم معرفیش و خوندم خیلی قشنگ بود چند روز دیگه میخوام کتابش و شروع کنم ب خوندن اسمش چیه؟ عاشقانس؟
rrrrrrrrrfffffffffrr عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 208 کاش بگین کدوم ایرانیه کدوم خارجی یا نویسنده شو بگین من ایرانی ها جالباشو خوندم ... منجی شیطان جلد ۱ خیلی قشنگه عالیه
rrrrrrrrrfffffffffrr عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 208 منجی شیطان جلد ۱ خیلی قشنگه عالیه حتما بخونین پشیمونی نمیاره
نسرین_1657 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3642 سعی کن رمانهای معروف خارجی رو بخونی تا با اصول رمان نویسی آشنا بشی و بتونی رمان خوب رو از بد تشخیص بدی . به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
linda77 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14850 خوندمشون در دم و ماهی زلال و جاوید در من رو هم بخون. ابرهاانگاه میکنند هم خوبه میخونم حتماً مرسی💛 باورم کن، اسطوره، حصار تنهایی من، قرار نبود، در همسایگی گودزیلا، دلواپس تواماینا هم قشنگن آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.
tic عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4769 از کجا این رمانا رو میشه پیدا کرد؟ من خودم از ی آنلاین شاپ میخرم... من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
tic عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4769 اسمش چیه؟ عاشقانس؟ اسمش زوج همسایه هست هنوز نخوندم ولی معرفیش و الان واست میدم بیشتر ژانرش جناییه و معمایی من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
tic عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4769 اسمش زوج همسایه هست هنوز نخوندم ولی معرفیش و الان واست میدم بیشتر ژانرش جناییه و معمایی بهت درخواست دوستی دادم قبول کن واست بفرستم معرفیشو من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
rrrrrrrrrfffffffffrr عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 208 اسمش زوج همسایه هست هنوز نخوندم ولی معرفیش و الان واست میدم بیشتر ژانرش جناییه و معمایی عاشقانه اگر خوندی و کتاب داره معرفی کن که ایرانی باشه مرسی گلم
tic عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4769 عاشقانه اگر خوندی و کتاب داره معرفی کن که ایرانی باشه مرسی گلم ایرانی نخوندم ولی خارجی چند تا خوندم خیلی قشنگ بودن مثل سم هستم بفرمایید.. ما شروعش میکنیم، ما تمامش میکنیم یاد او، نهمین روز از ماه نوامبر من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
rrrrrrrrrfffffffffrr عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 208 ایرانی نخوندم ولی خارجی چند تا خوندم خیلی قشنگ بودن مثل سم هستم بفرمایید.. ما شروعش میکنیم، ما تمامش ... مرسی عزیزم