2777
2789
عنوان

میخوام از پزشکی انصراف بدم

2798 بازدید | 55 پست

بعد از ۴ سال کنکور دادن و اذیت بهش رسیدم

ولی الان میبینم چیزی نیس که بهش علاقه داشته باشم

از اولشم عاشق هنر بودم و اشتباه کردم بخاطر خونواده ادامه ندادم علاقمو

میخوام انصراف بدم و بشینم برا کنکور هنر بخونم

میدونم پتانسیل تک رقمی شدن هم دارم تو این رشته!

استعداد و علاقه‌م تو هنر بوده و هست...

امروز صبح یه اشاره ای کردم به مامانم ولی اصلا ری اکشن خوبی نشون نداد

بنظرتون چجوری مطرح کنم با مامان و بابام که اذیت نشن و نشم؟

حرف فک و فامیلو چیکار کنم؟ قراره بگن نتونست بخونه و از این چرت و پرتا

دوستان لطفا نگید وای حیفه فلانه، علاقه ندارم، حیف علاقه و استعدادمه که اینهمه سال نادیدش گرفتم...

فقط نمیدونم با این فشار چجوری کنار بیام

اینکه تو ۲۳ سالگی دوباره بشینم برا کنکور بخونم...

برخیز و مخور غم جهان گذران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول مطمئن شو میتونی از پس کنکور جدید بربیای 

منابع هنر زیاد و سخته

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

حالا نیاز نیست حتما انصراف بدی 

درکنارش هنر رو هم یاد بگیر ، حالا هر گرایشیش رو که دوست داری

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

حس کردم که یه کنکوری هستی و تو رویاهات رسیدی به پزشکی ؟😂😅😐

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ