2777
2789
عنوان

مسخره بخاطر اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست
متاسفم برای اونی ک با ۳، ۴ کیلو اضافه وزن، اینقدر دست پایین و لیاقت تحقیر میدونه بهش بگو خودتو جمع ...

من اگه بچم مثل این بشه کلی دعواش میکنم که از روی ظاهر قضاوت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم بچه ها اونقدرم که میگن دنیاشون معصوم نیست گاهی اوقات یه بی رحمی هایی میکنن آدم میمونه

اون مال زمان قدیم بود نه الان

چندوقت پیش یه خانوم تاپیک زده بچه ام اصلا با بچهای بی کلاس بازی نمیکنه؛به لباس و شیک بودن بچها نگاه میکنه بعد میره باهاشون دوست میشه

اگه بچه ای لباسش قدیمی یا کهنه باشه جیغ میزنه و نمیذاره بیاد سمتش!!!

یعنی ادم میمونه یه بچه مگه چقدر عمر کرده و چجوری تربیت شده که به این مراحل رسیده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همسن دختر منه خیلی حساسن تو این .بالا چشمت ابروعه ناراحتشون میکنه چه برسه به این چیزا.ولی من همیشه به دخترم میگم کسی ناراحتت کرد تو هم یه چیزی بگو ناراحت بشه.همه یه نقطه ضعف دارن.خلاصه هر کاری کن جز ناراحتی و تحمل و تو خودت ریختن

خیلی کار رشتیه از ظاهر کسی ایراد گرفتن  چون اولا ظاهر رو خدا داده خودمون هیچ اختیاری توش نداری ...

همین دیگه مثلا سر چیزای دیگه دعوا میکردن صدرصد دخالت نمیکردم

ولی اینکه ظاهر یکی رو مسخره کنی ربطی به بچه گی نداره از همین الان دارن عقده ای بزرگش میکنن

اون مال زمان قدیم بود نه الان چندوقت پیش یه خانوم تاپیک زده بچه ام اصلا با بچهای بی کلاس بازی نمیکن ...

اره منم دیدم تاپیکشو حتی عکس بچشو دیدم کلی طلا داشت یه ذره بچه بود. امیدوارم حداقل تو آیندش روش تربیتیشون تغییر بدن وگرنه بزرگ شه قراره دل خیلی ها رو بشکونه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
باید ب پدر مادرش بگین  یا اینکه ب سارا جان یاد بدین ک بگه هر چیم نداشته باشم تربیت خانوادگی دا ...

خانوادش عین خودشناسی یه بار دوستش با یکی دعواش شده بود به دختره گفتن که هرزه است و هرروز با یکی دوسته بعد خب ما باور کردیم فکر کنم حتی اون رو دروغ گفتن 

عزیزم بچه ها توی این سن ها از این دعوا ها با هم زیاد می کنن خیلی جدی نگیر ربطی به تربیت هم نداره اکث ...

خب صدرصد منم دوست ندارم ولی این اصلا قصدش خرید نبوده فقط پرسیده از کجا خریدی

بعدشم اصلا مشکل من اون نیست اینکه ظاهر یکی رو مسخره میکنه هست  وگرنه من دخالت نمیکنم توی دعوای بچه ها 

اینکه ظاهر یکی رو مسخره کنی ربطی به بچه گی نداره ماهم بچه بودیم دیگه

همسن دختر منه خیلی حساسن تو این .بالا چشمت ابروعه ناراحتشون میکنه چه برسه به این چیزا.ولی من همیشه ب ...

اخه چون این خودش تازگیا ناراحت بود که داره چاق میشه و نقطه ضعفش بود 

درست زده روی نقطه ضعفش

همسن دختر منه خیلی حساسن تو این .بالا چشمت ابروعه ناراحتشون میکنه چه برسه به این چیزا.ولی من همیشه به دخترم میگم کسی ناراحتت کرد تو هم یه چیزی بگو ناراحت بشه.همه یه نقطه ضعف دارن.خلاصه هر کاری کن جز ناراحتی و تحمل و تو خودت ریختن

خانوادش عین خودشناسی یه بار دوستش با یکی دعواش شده بود به دختره گفتن که هرزه است و هرروز با یکی دوست ...

پس طبیعیه بچه شون این رفتارو داشته باشه خانواده ک بیشعور و بی شخصین باشه بچم اینطوری میشه دیگه

فقط یکاری کنین قط ارتباط کنه با اون دختره ک روانش بهم نریزه 

اینجا میگن بچست و این جور دعواها زیاده اما تا اخر عمر یادش میمونه و اعتماد بنفسش میاد پایین 

بگو با اون دختره کات کنه

من ۱۶ سالمه چاق نیستم اصلاً شکمم ندارم فقط پاهام پره یه دختره تو مدرسه یه اصطلاح دوستم که پاهاش لک لکه سه بار بهم گفت خیییییلی چاقی لاغر شو قشنگ پاهامو واسم توصیف کرد تازه منو توجیه نمی کرد ول کن نبود خودش سر تا پا ایراده خیلی دهاتیه من یه بارم به روش نیاوردم خیلی دلم شکست 

خب صدرصد منم دوست ندارم ولی این اصلا قصدش خرید نبوده فقط پرسیده از کجا خریدی بعدشم اصلا مشکل من اون ...

آره این حرکتش که خیلی زشت بوده قبول دارم

ولی بهش بگو این چیزا اهمیت چندانی نداره اون از حرصش و برای اذیت کردن گفته می خواسته کرم بریزه این مورد هم نبود گیر می داد به یه چیز دیگه کلا کسی که بخواد کرم بریزه به یه چیزی گیر میده اونم گشته یه چیزی پیدا کرده

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
پس طبیعیه بچه شون این رفتارو داشته باشه خانواده ک بیشعور و بی شخصین باشه بچم اینطوری میشه دیگه فقط ...

آره

من خودم الان بیشتر از هرکسی درکش میکنم

وقتی همسنش بودم بیش از حد اضافه وزن داشتم تقریبا ۱۵ کیلو بخاطر حرف دوستام لب به غذا نزدم از راه مدرسه تا خونه رو دویدم و گریه کردم که سرویس نگیرن برام

توی ۹ ماه  ۱۸ کیلو کم کردم و کلی به سلامتیم ضرر زدم برای کسایی که سر سوزن ارزش نداشتن

نمیزارم مثل من بشه