2777
2789
عنوان

بدترین سوتی عمرتون چی بوده؟😂🤣🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 150 پست

تلو تلو خوردن رو پله های آرایشگاهی که داشتن از آجیم فیلمبرداری میکردن روز عروسیش ( مصادف بود با ازدحام جمعیت و دوربین های عکاسی و دقیقا روبروی فیلمبردار)

جالب اینکه دست و پام تو لباسم گیر کرد وقتی خواستم بلند شم دوباره افتادم و یه سوتی دیگه🚶‍♀️

سوتی ک زیاد میدم😐😐😐 داشتم بااستادم ک خیلی برام محترم و عزیزه  حرف میزدم اسم یه شغل اورد گفت برو اونجا فعلا گفتم من برم پیش چندتا سیبیل چیکار😑😶شغل مردونه بدم میاد 😂

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلو تلو خوردن رو پله های آرایشگاهی که داشتن از آجیم فیلمبرداری میکردن روز عروسیش ( مصادف بود با ازدح ...

وای این بده گفتی یادم اومد رفته بودم خرید تو فروشگاه پله رو ندیدم پامو گذاشتم دوتا پله یکی شد چپه شدم 😆🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️😑🤝🏻

army:)..

این سوتی متعلق ب یکی دیگست من شاهد بودم،سرکار بودم زیر میز باسیستم ورمیرفتم یکی از همکارای اتوکشیده ی خیییلی متشخص اومد زااااررررت گوزید خواستم برو خودم نیارم از شدددت خنده منفجر شدم

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

رفته بودیم سفرشهر دوست همسرم یه دوست مجردش هم اونجا دانشجو بود توی یه جای تفریحی قرار گذاشتیم همو ببینیم بعد خانم دوستش بامن دست داد گفت سحر هستم من گفتم همچنین 😩🙄🤦🤦💔 

دیگ ازون روز اون ادم سابق نشدم 

یبارازاسنپ پیاده شدم که برم مترو بدوبدو میرفتم که برسم ازپله هاکه خواستم برم بالا باصورت خوردم زمین ..نگاه پشتم کردم که ببینم اسنپیه رفته یاهست دیدم وایساده داره میخنده    منم سرم تکوندم دستمم طرفش گرفتم گفتم خدالعنتت کنه  شنید وخندید ورفت  گفتم حالا که بهم خندیدی نمره منفی میدمت  ولی نمره کامل دادم  

من واژنم گاهی هوا میده بیرون (بخاطر رابطس) خیلی صداش بده مث صدای گوزه🤕😂🥴🤕  جلو شوهرم داشتم ...

😐😐😐😐😐 بخاطر رابطه نیس بخاطر ضعف عضلات کف لگنه ورزش کگل بکن خوب میشه 

اصلا هم خنده دار نیس