2777
2789

استراحت مطلق هستین یا کارهای سبک رو انجام میدین من ۲۶ هفته باردارم طول سرویکس ۲۸ دکتر بهم گفته تحرک نداشته باش استراحت کن خیلی نگرانم بچه به سلامتی و به موقع دنیا بیاد انشاالله

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
سلام ببخشید شما قبلا نوشته بودید بارداری اولتون اتومی شدید میخواستم ببینم برای اینبار کاری انجام داد ...

سلام شما هم تجربه آتونی دارین؟ 

نه دکترم گفت اقداماتش موقع زایمان انجام میشه باید دارو بگیرم که دیگه تکرار نشه انشاالله اما خیلی میترسم که خدای نکرده دوباره تکرار نشه

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما هم تجربه آتونی دارین؟  نه دکترم گفت اقداماتش موقع زایمان انجام میشه باید دارو بگیرم ک ...

اره عزیزم توی اون پستتم جواب دادم ایشالله نی نی وخودت سلامت باشید

منم میخوام اقدام کنم میترسم دکتر گفت چند درصد احتمال اینکه دوباره اتفاق بیفته هست؟

اره عزیزم توی اون پستتم جواب دادم ایشالله نی نی وخودت سلامت باشید  منم میخوام اقدام کنم میترسم ...

ممنون عزیزم والا اصلا درصد ندادن فقط گفتن گفتن پیشگیری میکنیم که انشاالله اتفاقی نیفته من تقریبا دوماه و نیم دیگ زایمانمه اگه یادت بود بیا بپرس انشاالله با خبرای خوب بیام تا تو هم دلگرم بشی

الان دارو یا کار خاصی انجام میدی؟ اره حتما عزیزم پیگیرتم امیدوارم توهم یادت باشه باشی توسایت

نه عزیزم هیچی 

همون مراقبت‌های معمول بارداری و انجام میدم فقط دکتر گفته موقع زایمان حتما یاد آوری کنم که آتونی شدم تا پیشگیری بشه

[QUOTE=300282091]الان پیش کدوم دکتر میری؟کدوم بیمارستان میخای بری[/QUOTبیمارستانو فعلا نمیدونم ولی دکترم غلامیان