از کودکی بسیار درونگرا بودم. همیشه رویای این را داشتم که بتوانم در خانه بمانم اما کسب درآمد کنم. هر زمان که این ایده را با اطرافیانم مطرح میکردم نه تنها استقبال نمیکردند بلکه برای آنها جنبه شوخی و خنده داشت. کم کم به این نتیجه رسیدم که بهتر است این موضوع را با هیچکس در میان نذارم و خودم شروع به تحقیق کردم. در این مسیر با کلمه فریلنسری اشنا شدم. متوجه شدم فریلنسری یا همان کار غیرحضوری همان چیزییست که از قبل به اون فکر میکردم. شروع کردم به شناخت مشاغل مختلف این حوزه تا بتونم شغل دلخواهم رو انتخاب کنم. در قدم بعدی با پلتفرم هایی مانند پونیشا، کارسپاری و فریلنسر آشنا شدم که در این حوزه ها بصورت تخصصی فعالیت میکردند در آنها ثبتنام کردم و آروم آروم فعالیتم رو شروع کردم. جالبیه فعالیت در سامانه کارسپاری اینه که گاهی میتونید بدون انجام فعالیتی هم کسب درآمد داشته باشید. در تاپیک های بعد بیشتر براتون توضیح میدم. الان که در حال نوشتن این تاپپیک برای شما هستم خداروشکر کسب درآمد خوبی دارم. خواستم به شما بگویم که هیچ رویایی غیرممکن نیست پس برای رویاهاتون بجنگید قطعا برد با شماست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.