2777
2789
عنوان

دارن شوهرم میدن

276 بازدید | 21 پست

من هنوز کوچولوم میدونم 19سالمه یک خاستگار داشتم داداشمم می‌شناختش خیلی ازش تعریف کردن خانوادم مخمو زدن 

مامانشم خیلی بامحبت بود 5ماه منتظر موندن من کنکور بدم بیان نامزد بشیم چون تا قبلش به خاطر کنکور مامانم گفته بود اصلا نیان و حرفی نزنن

کلی استرس دارم ولی مگه میتونم مامانمو راضی کنم به جواب منفی؟ اینقدر خانواده تأییدش کردن!! 

حس میکنم شروع زندگی مشترک، به وجود آمدن قضیه خانواده شوهر، اتفاقا غریبه هم هستن یک خانواده دیگه، فامیل های دیگه اونا، حتی نمی‌فهمم شقل پسره چه جوریه میگن دانشجو افسریه  خوبه به نظرتون؟؟؟ 

یکم راهنماییم کنیم میترسم از شروع زندگی متاهلی

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن حرف بزن یه مدت اشنا شین  بعد خوشت اومد ازدواج کن

حس میکنم آمادگی نامزدی هم ندارم  و برام سخت باشه

آفرین که عاقلی و میدونی که ازدواج بدرد نمیخوره تا میتونی بچگی کن نترس شوهر چیزی نیست که از دستش بدی ...

اصلا خانواده اجازه رد این خاستگاره رو بهم نمیدن😂😂مامانم اینقدر دوسشون داره 

تقصیر مامان پسرس اینقدر برامون چیز میز می‌آورد نمیتونم راضیش ن کنم 

به نتیجه کنکورت امیدواری؟اگه اره جواب منفی بده

نه خیلی 😅 یکم آره شاید دانشگاه آزاد یک رشته ای اوردم

ازدواج نکن هنوز وقت داری منم ۱۶ ازدواج کردم هیچ درستو بخون شوهر بی فایدس 

خودم همینو میخوام ولی امان امان از خانواده 

روزی یک ساعت از پسره تعریف میکنن خوشم بیاد ازش

اصلا خانواده اجازه رد این خاستگاره رو بهم نمیدن😂😂مامانم اینقدر دوسشون داره  تقصیر مامان پسرس ...

منم ۱۸ سالم بود از ۱۶ سالگی رفتن و اومدن مامانمم خوشش اومده بود عکسشو نگاه می‌کرد قربون صدقش میرفت ولی خرشون که از پل میگذره دیگه طلبکار هم میشن ار خانوادت یاد روزایی میفتم که خانوادم خوشحال بودن از ازدواجم اما الان چی باید رفتن به خونشون از آقا اجازه بگیرم تک دختر بودم گذاشتم و رفتم شهری ۴ ساعت فاصله