2777
2789

واقعا عصبانیم سر ظهر از سرکار رسیدم دیدم شوهرم داره از پیک یه بسته میگیره فهمیدم دوستم لباسمو پس داده ...عید بود یه لباس از من گرفت واسه عروسی حالا بماند که یکبار پوشیده بودمش اون مهم‌نیست الان‌میبینم لباس شب به این قشنگی رو برده خیاطی قشنگ معلومه کار خیاطه تنگش کرده بعد جای لک روش ..ادم مگه میشه انقدر بی ملاحظه بعد ۳ ماه لباس رو اینجوری پس داده

شوهرم میگه زنگ بزن پیک برش برگردونه واسش بنویس لباس واسه خودت بلکه 9شرمنده شه ولی واقعا پررو میشه 

به نظرتون چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای عجب رویی داشته چطور بهش دست زده تنگش کرده 

حتماااا پیام بده بهش 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺