2777
2789

کد که واسه ایرانه. خط رایتل هم بهت زنگ زده

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان لطفا جواب ندید ، آنها درحال جمع اوری دیتاهای صدا تون هستند تا بعدها برای شبیه سازی از صدا هاتون سواستفاده کنن گویا بیشتر تماس ها هم به خط تلفن ثابت بوده به احتمال زیاد از باگ های سوکت های شبکه مخابرات برای اینکار استفاده میکنن

اینم هست

هر چی سردتر باهام برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 😉😅
کردم

يادمه يه پسر عمو كثيف داشتم اون اوايل تازه تلگرام اومده بود من نميدونستم كد ك مياد نبايد ب هركي بدي 

بعد با يه شماره تو تل بهم اس داده بود ك شماره اي باهاش وارد تلگرام شذي رو همين اللن بفرست تا تلگرامت رو فعال بمونه وگرنه كلا از دست س خارج ميشه 

من خنگ بچه بودم  زودي اون كد رو فرستادم هك كرده تا اين حد كثيفن اقوام مراقب باش ممكنه اقوام باشع  من خيلي اين موردي دارم همشونم اقوامن مطمئنم 

اخه این ب چند نفر دیگم زنگ زده بوده انگار

ممكنه بقول دوستان هم برا هك اطلاعات باشه يا برا بقول ثبت صدايي چيزي 

مراقب باش 

منم يادم باشه ️هر شماره ناشناس بود جواب ندم اخه نميشه هم جواب نداد ممكنه يكي باشه بهت كار داشته باشه ازم تو جامعه هس خب 

ولي نميدونم اگ جواب بدي ولي صبر كني اون جواب بده و هيچي نگيم ممكنه باز اتفاقي بيوفته ؟ اينجاش موندم من