2777
2789

ما دیشب رفتیم عروسی بعد من عروس یکی از،بستگان رو دیدم یک گوشه با دخترش نشسته رفتم سلام علیک کردم بعد گفتم فلانی (خانواده همسرش)اون طرف نشستن اگه میخواد بره اونجا بشینه پیششون گفت نه خوشم نمیاد خلاصه من فهمیدم قهرن که حق هم داره 

سوالم اینه شما وقتی با خانواده همسر قهرید با کل خاندانشون نمیزید و بیاید ؟ یا میرید اینجوری ؟ کلا چجور برخورد میکنید ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی سلام خشک و خالی و کاملا متشخصانه مهم نیستن اخه ولی خب شخصیت خودت مهم تره ی سلام کن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

من با هرکسی قهر باشم با خود طرفم مشکل دارن نه کل خانواده روابطم رو مثل سابق ادامه میدم تو خانواده خودم مادرم با خیلی ها ارتباط نداره ولی من دارم خانواده همسر هم همینه اگر بخوام مثل اونا باشم کلا افراد زیادی نمیمونن برام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منک اهل قهرو اینا نیستم اما زنداداش بیشعورم سرهرچیزی چس میکنه کلا و همه هم میدونن چ‌ادم گندیه فقط خونه ما نمیومد میرفت خونه خالم داییم پشت سرمامانم چرت وپرت میگفت😐😐

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من مث همین خانم تنها بعدهمه با عروساشون دورهم میگن ومیخندن من تا اخر مهمومی بغض وهراز گاهی یواشکی اش ...

عزیز دلم ..شما باریکلا داری که انقدر اعتماد به نفست بالاست که تنها میشینی 

دقیقا به همین علت من داشتم فکر میکردم که اگر من بودم کلا عروسی نمیرفتم 

من مث همین خانم تنها بعدهمه با عروساشون دورهم میگن ومیخندن من تا اخر مهمومی بغض وهراز گاهی یواشکی اش ...

اشتباه میکنی عزیزم...بایدخودتوشادنشون بدی تادق کنن.شماهم اصلامحلشون نزاریدوفقط باهمسرتون گرم بگیرید

عزیز دلم ..شما باریکلا داری که انقدر اعتماد به نفست بالاست که تنها میشینی  دقیقا به همین علت م ...

چرا خودتو تو این موقعیت ها فرض میکنی منفی بافی نکن

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟

قهر نمی کنم 

بکنم هم مثل اون خانم رفتار نمی کنم که غریبه ها بفهمن مشکل دارم با خانواده ی همسرم

میرم باهاشون می شینم 

قهر هم کنیم بازم مادرشوهم تو جمع هوام رو داره