2777
2789
عنوان

نفس بد بو

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 29 پست
فارا جان
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
بازم توصیه های دوستان مفید بود فارابی جون امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این مشکل رو دارم البته هم معده م مشکل داره و هم اینکه به خاطر سینوزیت شدید ترشحات پشت حلق دارم و صبحها واقعا دهنم بوی بدی داره حالا هر روز صبح دو قاشق عسل و پودر دارچین میخورم و روزی چند بار با سرم شستشو بینیمو شستشو میدم شاید خدا کمک کرد و سینوزیتم درمان شد و مشکل معده م برطرف شد
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
من این مشکل رو دارم البته هم معده م مشکل داره و هم اینکه به خاطر سینوزیت شدید ترشحات پشت حلق دارم و ...

ببخشید شما خوب شدین؟ منم این مشکل رو دارم اگه خوب شدین لطفا به منم بگین چطوری 

سلام نه متاسفانه  ولی یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کردم چند روز پیش میگن خیلیا  مشکل داشتن رف ...

عزیزم میشه علائمتونو بگین

من اکثر مواقع نفس بد بو دارم و خیلی کم زیر شکمم در میگیره نمیدونم علتش چیه

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 
عزیزم میشه علائمتونو بگین من اکثر مواقع نفس بد بو دارم و خیلی کم زیر شکمم در میگیره نمیدونم علتش چی ...

اون علتش نفخ هستش منم همینجوری بودم. اسید معدت حتما زیاده‌. 

منم همینجوری ام نفخ دارم. ترشح پشت حلق . بو دائمی از بینی با غذا خوردن بو شدید میشه برام.

ولی حجم بوی من خیلی خیلی زیاده میتونه یه اتاق بزرگو کامل پر کنه :/

من مشکلم این بود که دریچه معدم،شل هستش،ودرمانی نداره.بنابراین نه،حل نشده.

تو رابطه زناشوییتون اذیت نیستین؟معذب نمیشین؟

من خیلی سختمه....

راستی از کجا فهمیدین مشکل از دریچه تونه؟منظورم چه ازمایشی؟

تو رابطه زناشوییتون اذیت نیستین؟معذب نمیشین؟ من خیلی سختمه.... راستی از کجا فهمیدین مشکل از دریچه ...

آندوسکوپی .اصلا پیشنهاد نمیکنم.ولی من بخاطر ناراحتی شدید معده رفتم.و در کنارش اینم دکترمتوجه شد.نه راستش،باهاش کناراومدم.وقتی چیزی خورده باشم،دهنم بونمیده.

اون علتش نفخ هستش منم همینجوری بودم. اسید معدت حتما زیاده‌.  منم همینجوری ام نفخ دارم. ترشح پش ...

وای دقیقا مشکل منم همینه ...دکتر ها آنتی بیوتیک هم دادن میخوردم خوب بود قطع میکردم دوباره برمیگشت اون بو....طب سنتی هم رفتم عرق نعنا و بارهنگ داد با دوسین ولی اونم قطع میکنم باز بو برمیگرده ...شما راه حلی پیدا نکردید ؟ اصلا علت اش چیه ؟