سلام کسب برای خلاص شدن از شر نفس بد بو که ربطی به دندون نداره راه حلی داره ؟ یک راه حل اساسی که بشه مطمئن شد کامل از شرش خلاص میشی
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
بازم توصیه های دوستان مفید بود فارابی جون امیدوارم به درد شما هم بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من این مشکل رو دارم البته هم معده م مشکل داره و هم اینکه به خاطر سینوزیت شدید ترشحات پشت حلق دارم و صبحها واقعا دهنم بوی بدی داره حالا هر روز صبح دو قاشق عسل و پودر دارچین میخورم و روزی چند بار با سرم شستشو بینیمو شستشو میدم شاید خدا کمک کرد و سینوزیتم درمان شد و مشکل معده م برطرف شد
سه چیز را فراموش نکن:
1-به همه نمی توانی کمک کنی!
2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی!
3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
وای دقیقا مشکل منم همینه ...دکتر ها آنتی بیوتیک هم دادن میخوردم خوب بود قطع میکردم دوباره برمیگشت اون بو....طب سنتی هم رفتم عرق نعنا و بارهنگ داد با دوسین ولی اونم قطع میکنم باز بو برمیگرده ...شما راه حلی پیدا نکردید ؟ اصلا علت اش چیه ؟