سلام دوستان خواستم دردودل کنم تا خالی بشم.همسرم یه ادم خیانتکارو بداخلاق و دست بزن داشت همه گفتن بچه دار بشم که خوب بشه خدابهم یه پسر دادولی روزبه روز بیشترکاراشوتکرارمیکرد.من تصمیم به طلاق گرفتم دوهفته دیگه باید برم ازمایش بارداری بدم که طلاقم رو بگیرم اما ازمایشم مثبت اومد۱۲ هفته حامله ام.اون زنی که شوهرم صیغه کرده اونم ادعا داره که حاملست.تصمیم گرفتم سقط کنم۳ دوز دارو ماما بهم زد بچه سقط نمیشه😔همسرم حتی یکبارسراغم رو نگرفته😔همش میگم خدایا این همه زن میخوان حامله بشن شوهراشون خوب و عالی آرزو دارن ولی من با این شوهر کثافتم چرا😔چرا منم یه شوهرخوب نسیبم نشد😔داغونم احساس گناه دارم ولی با این شوهرچطوری دوتا رو بزرگ کنم الانم خونه مادرم هستم حالم خیلی بده😔
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دین اون بچه گردنشه انشالله که راحتش نمیزاره کثافت هوسباز
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤