2777
2789
عنوان

کار کردن تو پاساژ

158 بازدید | 9 پست

اینجا تا حالا کسی بوده تو پاساژ کار کنه؟

من خودم چهارماهه پاساژ کار میکنم هدفمم کارو درآوردن پول بود ب کسی ام کاری ندارم ولی افراد اینجا 90درصدشون سیگاری ان و هی ب آدم نگاه میکنن ولی من محل نمیدم برا همون اینجا تنهام و هیچ دوستی ندارم

نظر شما راجب اینجور محیط چیه؟ یکی هی میگف اونجا انواع اقسام آدم میان محیطش خوب نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همه جور آدم هست محیطشم کاسبای بازارن  معمولا شوخیای مردونه زیاده که باید زیاد توجه نکنی کار ...

آره من اصلا نه سلام میدم ن محل میزارم واقعا اینجا تنهام چون کسیو تحویل نمیگیرم سرم تو کارخودمه

عزیزم خیلی جاها مناسب نیست اینجا اجتماعه وقتی میریم تو اجتماع خیلی ادما هستن چه درست باشن چه نباشن ب ...

اره منم اولین بارمه ک تو پاساژ کارمیکنم ولی خداروشکر محل نمیدم کسیو سرم تو کارخودمه هرچند ک تنهام ولی اینجوری بهتره

آره من اصلا نه سلام میدم ن محل میزارم واقعا اینجا تنهام چون کسیو تحویل نمیگیرم سرم تو کارخودمه

آره تنهاییش بده باید فقط صبحو شب کنی ببین اگه میتونی کنار بیای که هیچی نمیتونی جای دیگه برو 

آره تنهاییش بده باید فقط صبحو شب کنی ببین اگه میتونی کنار بیای که هیچی نمیتونی جای دیگه برو 

ن دیگه ب این شرایط عادت کردم....

بهتر از معاشرت با افراد سمیه سعی میکنم فاصلمو با آدما حفظ کنم

اره منم اولین بارمه ک تو پاساژ کارمیکنم ولی خداروشکر محل نمیدم کسیو سرم تو کارخودمه هرچند ک تنهام ول ...

اره همینجوری باش خوبه سنگین رنگین باش به کسی محل نده خیلی

کدوم شهری تهرانی؟

🤍

سلام خوبی؟ میگم که میشه به من به عنوان کسی که تجربه فروشندگی داشته پیشنهاد و راهنمایی کنی یا یه نکته بگی که مفید باشه؟ می‌خوام برم تو پاساژ سرکوچمون فروشنده بشم اما هیچ چیزی نمی‌دونم درمورد کار بیمه مردم حقوق و.... میشه راهنماییم کنی