2777
2789
عنوان

خانم های باردار

115 بازدید | 11 پست

سلام خانم های خوشگل من هفته هفتم بارداری‌ هستم امروز جواب چکاپ بارداریمو بردم دکتر گفت پرکاری تیروئید داری روی عدد 0.5 بود کسی هست تجریه تیروئید پر کار در بارداری داشته باشه .. لطفا جواب بدین خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا مشکل شما رو دارم منم هفته ۶ بارداریم ، بهم گفتن تیرویید مشکل داره دوباره آزمایش گرفتن عصری ...

منم نگرانم تو گوگل میزنم مینویسه اگر از قبل بارداری درمان نشه سقط جنین خوب من قبل بارداری ازمایش دادم نداشتم الان دوباره چکاپ رفتم میگه پرکاری داری چمیدونم بخدا منکه بریدم

چیزی نیست قرص میخوری درست میشه. من کم کاری داشتم

شما قرص خوردی درست شد من یک دونه سقط داشتم شش ماه پیش دوباره اگر بخوام سقط کنم هیچی ازم نمیمونه خسته شدم هر بار باردار میشم یک مشکلی برام به وجود میاد😢

شما قرص خوردی درست شد من یک دونه سقط داشتم شش ماه پیش دوباره اگر بخوام سقط کنم هیچی ازم نمیمونه خسته ...

بله من سر پسرم تا موقع زایمان قرص میخوردم و درست شد. مثبت فکرکن انشالله که خدا برات حفظش میکنه و به سلامتی زایمان میکنی

من قبل از بارداری نداشتم باردار شدم کم کاری گرفتم سر دخترم هم تا ماه آخر میخوردم نگران نباش  ا ...

تا ماه اخر قرص مصرف میکردین دعا کنید برام ایشالا یه سلامتی این بارداریم بگذره یک بار یخاطر غلظت خون بچمو از دست دادم الان میگن پرکاری تیروئید هم باعث سقط میشه

تا ماه اخر قرص مصرف میکردین دعا کنید برام ایشالا یه سلامتی این بارداریم بگذره یک بار یخاطر غلظت خون ...

نه عزیزم انشالله بسلامتی بغلش میکنی

به چیزهای خوب فکر کن و از اینکه توی دلت یه معجزه داری خدارو شکر کن و لذت ببر

نگران نباش و بسپار به خدا