2777
2789
عنوان

سرماخوردگی بارداری

100 بازدید | 14 پست

خانما از امروز صبح بی حالم گلودردم تازه شروع شده بدنمم ضعیفه میدونم یواش یواش حالم بد میکنه باردارم قرص نمیخورم هر تجربه ای دارید بگید ممنون

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵

سلام عزیزان خوبید

تاپیک من

با عنوان

من همون کاربرم که عشقم دو روز نبود صفحع دوم تاپیک هام هست این عنوان لطفا لطفا لطفا لطفا گزارش بزنید اون تامیک اسکرین شات ها مونده لطف کنید گزارش بزنید اون تامیک منو

برای حاجت روا شدنتون

سوره توحید میخونم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ۸ سرما خوردم فقط با ۳ کیلو لیمو شیرین سوپ‌گرم شیر گرم تو ۳ رور خوب شدم اونموقع دی بود

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

وای من تو سه ماه اول بارداری دو بار سرماخوردم. بار دوم شب و روز سرفه های عجیب می کردم. هیچی دیگه. مدام آبلیمو و یه کم عسل و آب داغ می خوردم. گل بنفشه و چهار تخمه هم می خوردم

من هفته ۸ سرما خوردم فقط با ۳ کیلو لیمو شیرین سوپ‌گرم شیر گرم تو ۳ رور خوب شدم اونموقع دی بود

بدبختی تو این فصل نه لیمو‌شیرین هستش نه پرتقال و شلغم

وای من تو سه ماه اول بارداری دو بار سرماخوردم. بار دوم شب و روز سرفه های عجیب می کردم. هیچی دیگه. مد ...

عسل تو بارداری بد نیستش عزیزم؟

عسل تو بارداری بد نیستش عزیزم؟

یه قاشق چای خوری روزی دو بار می خوردم. زیاده رویش بده. از بس سرفه می کردم شب و روز ترسیده بودم دور از جون نی نیم کنده شده. باور نکردنی بود سرفه هام

یه قاشق چای خوری روزی دو بار می خوردم. زیاده رویش بده. از بس سرفه می کردم شب و روز ترسیده بودم دور ا ...

آخی عزیزم منم جفتم پایینه خدا کنه کارم به سرفه نرسه

منم همینطورم امروز. خیلی بی حالم. تازه تو خونه تنهام. دارم از گرما ذوب میشم. میترسم کولر بزنم   ...

نذار عرق کنی که بدتره. یه دوش بگیر. استراحت کن و میوه بخور. آب جوش و آبلیمو عالیه

منم همینطورم امروز. خیلی بی حالم. تازه تو خونه تنهام. دارم از گرما ذوب میشم. میترسم کولر بزنم   ...

تو یه اتاق دیگه کولر بزن محیط خنک شه گرما بیشتر اذیتت میکنه