2777
2789

خب یعنی چی وقتی نخوندم استرس داشتنم چه ارزشی داره خاک تو سرم بشه کاش میخوندم و قبول نمی‌شدم نه اینکه اینجوری هیچی نخونده برم سر جلسه 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

اشکال نداره

برا سال آینده تلاش کن حتما

امسال تجربه شذ برات 

خودتو محک میزنی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

عیب نداره اردیبهشت میخونی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه کنکور هم شده دور از جونت لحظه مرگ آدم پشیمون میشه میگه کاش نماز میخوندم کاش روزه می‌گرفتم کاش و هزار کاش.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بالاخره تو این چندسال درس خوندین مطمئن باش بلدی ان شاءالله خوب میدی کنکورتو

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من باز خوندم کامل و استرس دارم ، البته قبول شمم میخوام یه رشته دیگه برم ولی بازم استرس دارم

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد 🙃 واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون🌼واسه بوی غذای مامان 🥘 واسه خوراکی خریدنای بابا🍬واسه لذت خاروندن جای کش جوراب🧦 واسه حس خوب کندن چسب خشک شده روی دست 👐واسه خوردن ته دیگ سیب زمینی 🍟واسه مزه نارنگی🍊واسه بوی خیار🥒واسه طلوع خورشید🌝واسه آرامش شب🌚واسه بوی لاک 🖌بوی چوب سوخته ،بوی بنزین،بوی نم بارون روی خاک☔بوی کتاب نو📚بوی قهوه تو خیابون☕خدایا شکرت واسه صدای دریا🌊صدای آتیش توی جنگل 🔥صدای بارون رو شیروونی🏚واسه صدای راه رفتن روی برگ های خشک شده توی پاییز🍂🍂🍁واسه صدای راه رفتن روی برف تو زمستون واسه وقتایی که با اولین نگاه سر نوارچسب و پیدا میکنیم،واسه بوی تن نوزاد چایی تو هوای سرد .لیسیدن انگشت بعد خوردن پفک نمکی ،واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت 🤲🤲💕
اشکال نداره برا سال آینده تلاش کن حتما امسال تجربه شذ برات  خودتو محک میزنی

میترسم از اینکه سال بعدم مثل امسال نخونم 

همین الان برو تا ۱۰ شب کنکر دی رو ی بر رسی کن اگ صفر صفری سه تا درس زیست و زمین بخون  با حفضیات شیمی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من الان از کنکور انسانی برگشتم  امیدوارم موفق باشی  منی ک نخونده بودم ولی تونستم ی چیزای ...

من دی با همین سطح رفتم فقط دو تا سوال درست جواب دادم 

بالاخره تو این چندسال درس خوندین مطمئن باش بلدی ان شاءالله خوب میدی کنکورتو

اتفاقاً بخاطر مجازی بودن کلاسای دهم و یازدهم اصلا خوب نخوندم تقریباً هیچی نخوندم 😭

قضیه کنکور هم شده دور از جونت لحظه مرگ آدم پشیمون میشه میگه کاش نماز میخوندم کاش روزه می‌گرفتم کاش و ...

یه استاد داشتیم میگفت روز قبل کنکور مثل روز قبل اعدامه

راست میگفت من الان حس مرگ دارم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

اگه آدم نخونه میگه کاش میخوندم

اگه بخونی و قبول نشی میگی چرا نشد

کلا هیچچچچچ کس از شرایطش راضی نیست حتی آدمای موفق.

بیخیال این روزا میگذره یادت میره.

اگه شرایط واست مقدوره واسه موندن بمون و با قدرت شروع کن.

ایشالا صلاح خدا با خواسته هامون یکی باشه.

اگه میشه واسه منم دعا کن منم فردا کنکوررررر دارم😔

یه استاد داشتیم میگفت روز قبل کنکور مثل روز قبل اعدامه راست میگفت من الان حس مرگ دارم

عزیزم😕😕ایشالا قبول بشی امسال .قبول هم نشدی سال دیگه بخون ولی خوب بخون چون سرنوشتت به این کنکور بستگی داره.البته هستن آرایشگرای پولدار و موفق خیاط های ماهر 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴