2777
2789
عنوان

قرار بود بری یه کشور دیگه، چی یاد میگرفتی اونجا شاغل بشی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 56 پست
ینی اگه تو یه کاباره با لباس لختی وودکا پخش میکردم هر از گاهیم دستمالی میشدم از این وضعیت زندگیم تو ...

عاقاااااا😂😂

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه نویسی

الان سختمه،  اعصابش و ندارم .راجع به تدوین و ادیت فیلم و انیمیشن اطلاعاتی داری؟

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
مزون یا گل فروشی میزدم

نرسیده که نمیشه مغازه زد ، پول نداریم 😅😅

از اونجا که هیچ جا مهارت ارایشگرای مارو ندارن یه لاین زیبایی یاد میگرفتم😂

آره واقعا ، انگار اونور هم جوابه

چقدر خوب میشد ولی یه کشور پیشرفته برای هرچیزی داستان درست نکنن برات

چه شغلی دوست داری؟

نرسیده که نمیشه مغازه زد ، پول نداریم 😅😅

خب اگه سرمایه نداری پس باید تو کافه ای جایی کار کنی 

خیلی دستت باز نیست 

مخصوصا اگه تحصیلات آنچنانی هم نداشته باشی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
آره واقعا ، انگار اونور هم جوابه

آره خصوصا کشواری عربی میمیرن واسه ارایشگرای ایرانی رنگ کار ناخن کار کراتین و‌….

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
کاردرمانی میخونم  برای رشته های دارو و کاردرمانی و پرستاری شرایط مهاجرت عالیه و حقوق ب نسبت ای ...

چه عالی .نمیخوای مهاجرت کنی؟ استرالیا با سابقه کاری ویزا کاری میده

خب اگه سرمایه نداری پس باید تو کافه ای جایی کار کنی  خیلی دستت باز نیست  مخصوصا اگه تحصی ...

تحصیلات دارم اما نمیخوام مرتبط کار کنم .اتفاقا خیلی هم باریستایی دوست دارم