2777
2789
عنوان

تایپیک قبلیم راجب خیانتو بخونید

137 بازدید | 11 پست

سلام تو تاپیک قبلیم شرایط زندگیم و داستانمو گفتم 

چند روزه ک سر همین ک تو کیفش قرص تاخیری دیدم و فهمیدم با دوستش مواد میکشه رو فهمیدم باهم دعوا کردیم چون اون هی داشت توجیه میکرد و میگفت قرصا رو به دوستام میدم موادم فقط چن بار کشیدم اونم برا کیفیت رابطه خودمون😑

ولی من کلا چن روز باهاش تو خونه سرد سرد بودم بعدشم اومدم خونه مامانم و بهش پیام دادم ک تصمیمو گرفتم و دیگه باهات زندگی نمیکنم و تصمیمم طلاقه اول ک شروع کرد ب توجیه کردن و دروغ گفتن بعد هی گفت حالا شما ببخش و بیام دنبالت ک من گفتم ببخششی در کار نیست من چن بار بخشیدمت اخر گفت باشه هر جور راحتی و الان ۵ روزه هیچ خبری ازش نیست و من خونه بابامم 

من قبلا دوسال پیشم فهمیدم ک خیانت کرده اومدم خونه بابام ولی اون موقع کلی قسم و گریه و زاری و واسطه میفرستاد و خودش میومد و تعهد داد و این حرفا تا بخشیدمش هر چند ک اون دفه هم اولش انکار میکرد و میگفت قرص و کاندوما رو برا فلانی میخواستم بدم بعد دستشو رو کردم 

ولی این سری خیلی پررو تشریف داره انگار ن انگار کاری کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینو میخواستی دیگه حالام برو دنبال کارای طلاق

نگا میتونه از دستم شکایت کنه ک بهم تهمت زدی اخه من مدرک درست و حسابی ندارم ازش ولی تو ماشین سواریش و کوله پشتیش قرص تاخیری دیدم 

و بهش میگم چه دلیلی داره ک تو ماشینت قرص راه میبری 

یکبار میگه برا خودمونه یکبار میگه ب دوستام میدم

نگا میتونه از دستم شکایت کنه ک بهم تهمت زده اخه من مدرک درست و حسابی ندارم ازش ولی تو ماشین سواریش و ...

۱.نمیتونه شکایت کنه 

۲.اصلا راجب خیانتش شکایت نکن چون نمیتونی ثابت کنی

۳.برو مهرتو بزار اجرا 

همزمان با اجرا گذاشتن مهریه ، درخواست طلاقم بدم یا نه ؟ 

نه اصلا درخواست طلاق نده مهرتو بزار اجرا

بعد اون ی دانگ ماشین سنگین ماشینش توقیف میشه 

میاد میگه توافق کنیم خواستی میگی بیا در اعضای انقد سکه توافق بقیشو میبخشم در اعضای حق طلاق 

هم طلاق گرفتی هم مهریه 

وگرنه مهریه بده میتونه طلاق نده

نه اصلا درخواست طلاق نده مهرتو بزار اجرا بعد اون ی دانگ ماشین سنگین ماشینش توقیف میشه  میاد م ...

میشه همزمان ک خونه بابامم مهریمو بزارم اجرا ؟ یا باید برگردم خونم ؟ 

اینم بگم ک همین چن ماه پیش ۱۰۰ ملیون طلا و ۶۰ ملیون پول بهش دادم 😑

اونارو چجوری ازش بگیرم